fbpx

Lieve mama! Het moederschap is één grote uitdagend. Een heerlijk avontuur, ontzettend liefdevol en fantastisch om mee te mogen maken. Het maakt je trots.

Tegelijkertijd heb je heel veel ballen hoog te houden. Soms vraag je je af, is dit het nu? Waarom lukt het me allemaal niet? Je zit niet helemaal lekker in je vel en je hoort jezelf vaker dan je zou willen kortaf naar je gezin reageren.
Hallo schuldgevoel!

En dan beloof je jezelf weer, morgen ga ik het anders doen. Ik ga niet meer tegen mijn kinderen schreeuwen, ik ga mijn geduld bewaren, ik ga weer volop leuke dingen met ze doen. Maar…

I’ve been there. Ik weet hoe je je voelt. Ik zag mezelf niet als een goede moeder. Ik hoorde mezelf veel te vaak zeggen, nee niet nu schat, ik ben moe. Ik voelde me altijd schuldig naar iedereen om me heen, wilde het dolgraag perfect doen en was eigenlijk heel erg onzeker.

De afgelopen jaren veranderde ik van een oververmoeide mama van 2 naar een gelukkige mama van 4! Ik heb grote stappen gezet. Die wil ik met je delen.

Als ik het kan, kan jij het ook.

Stel je eens voor

Je voelt je lekker energiek en hebt ‘s ochtens zin om je bed uit te komen. Helemaal klaar voor een leuke dag.

Je weet, als jij lekker in je vel zit, straal je, ben je de leukste, vrolijkste mama. En guess what, je maakt enorme stappen.

Je geniet enorm van je kinderen om je heen EN je geniet er net zo hard van dat je je eigen dingen kan doen. Zonder schuldgevoel!

Jij zit helemaal lekker in je vel!

Wat krijg je?

Een eBook – werkboek met:

  • Meer dan 45 pagina’s
  • 10 stappen waarmee je je mindset positief gaat veranderen
  • 10 opdrachten om de tips in je dagelijkse leven te integreren
  • In je eigen tempo aan de slag