fbpx
Menu

Happy mama mindset

Minicursus

Happy mama mindset – ebook â‚Ŧ12,50

Het moederschap is ÊÊn grote uitdaging. Een heerlijk avontuur, ontzettend liefdevol en fantastisch om mee te mogen maken. Trotser dan op je eigen kinderen ben je zelden, toch?

Maar het is ook pittig vermoeiend. En soms gewoon klote (wat vaker dan soms misschien wel 🙈). De muren vliegen op je af, je emmer is al leeg op het moment dat je net je bed uit stapt. Maar helaas, de plicht roept. Er moeten bakjes en bekers gevuld en mondjes gevoed.

Herken je dit?

👉 De nachten zijn een uitdaging. Ze putten je uit. Je voelt je gebroken als je opstaat en stapt het liefst terug. Maar helaas, je kindjes zijn weer vroeg uit de veren vanochtend, te vroeg mocht je kiezen. Het ontbreekt ze niet aan energie, ze staan te popelen om de dag te starten. Je wordt verwacht weer op te draven.

👉 Pff je voelt je geleefd. Huishouden draaien, de hele dag kinderen om je heen. Het is niet helemaal zo als je had verwacht.

👉 Je voelt je niet tevreden. Er wringt wat. Waarom lukt het anderen wel en jou niet?

👉 Elke keer wanneer je denkt dat het beter wordt, staat er weer een nieuwe fase voor de deur. Je hebt continue het gevoel dat je tekort doet.

👉 Je verlangt stiekem terug naar de tijd voordat je kinderen had maar ja, dat zeg je niet hardop

👉 Je voelt je schuldig naar je kinderen, naar je partner, naar je vrienden, je moeder…

I’ve been there. Ik weet hoe je je voelt.

Ik wilde het aller beste voor mijn kinderen. Ik gaf alles. Maar eigenlijk zag ik mezelf helemaal niet als een goede moeder. Ik hoorde mezelf veel te vaak ‘nee, niet nu lieverd’ zeggen, ‘ik ben moe.’ Ik wilde het zo graag goed doen maar was eigenlijk onzeker. Ik voelde me continue op alle vlakken in mijn leven tekort schieten. Ik voelde me uit balans en verloor mezelf.

De afgelopen jaren veranderde ik van een oververmoeide mama van 2 naar een gelukkige mama van 4! Ik heb grote stappen gezet. Die wil ik met je delen.

“JAAAA, ik heb je eerste cursus gekocht, super waardevol en ik heb er veel aan! Meen het, je brengt me veel inspiratie en nieuwe inzichten.”

– Manon –

Er moet wat veranderen, dit hou je op de lange termijn niet vol.

Het is tijd om meer ruimte voor jezelf te maken zodat je dichter komt bij die energieke vrolijke moeder die je graag wil zijn.

Jij kan dat ook!

“Ben veel relaxter als in Maart. Alsof het besef er nu meer is dat het nog wel even zo blijft. Mede door jouw berichten en ebook. Meer balans gevonden. Het werkt motiverend.”

– A –

♡ Mama van 4!

♡ Mindset & Leefstijl Coach
voor moeders

♡ NLP practitioner

♡ Timeline Therapy

♡ Verpleegkundige psychiatrie

♡ Kinderverpleegkundige
(intensive care kinderen)

Dit is toch wat je wil?

👉 Je wil lekker in je vel zitten zodat je kunt genieten van je kinderen en echte aandacht voor ze hebt. Ze worden zo snel groot. Je wil niks van ze missen.

👉 Je wil je energiek en blij voelen zodat je een moeder kunt zijn die leuke dingen onderneemt met haar gezin. Puf hebben om achter ze aan te rennen, een keer gek te doen samen. Je wil er 200% voor ze kunnen zijn.

👉 Je wil rust in je hoofd en positiever in het leven staan zodat je tevreden kunt zijn met wat je hebt.

Wat zeggen andere moeders over de Happy mama mindset?

Manon – “Jaaa, ik heb je eerste cursus gekocht, super waardevol en heb er veel aan. Meen het, je brengt me veel inspiratie en nieuwe inzichten!

Annemarie – “Het ebook happy mama mindset is alsof Maya bij je aan de keukentafel zit gezellig te kletsen en daardoor heel makkelijk toe te passen met kleinere of grotere stappen die op dat moment bij je passen!”

A – “Ben veel relaxter als in Maart. Alsof het besef er nu meer is dat het nog wel even zo blijft. Mede door jouw berichten en ebook. Meer balans gevonden. Het werkt echt motiverend.”

Vanessa – “Hoi Maya, dank je wel voor je E book. Allereerst heel knap dat je jezelf zo durft bloot te geven. En respect voor de manier waarop je je denkwijze hebt aangepast. Ik ga zeker een paar punten uit je schrijven in mijn brein stoppen en proberen toe te passen. Lay out ziet er mooi uit en leest lekker weg.”

Suzanne – “Kijk er ook naar uit als ze wat ouder zijn en er tegen kunnen langer op te blijven samen! Je minicursus was fijn om te lezen en herkenbaar en heb ook al veel dingen ingezet. Ga nu even zitten voor de opdrachtjes.”

Manon – “Ik sluit me daarbij aan! Zoveel gehad al aan je ebook. Pas veel tips toe. Zal hem binnenkort nog eens lezen.

Nili – “Ik heb met heel veel plezier de happy mama mindset gelezen en ben gelijk aan de slag gegaan. Want ondanks dat ik al een puber en een pre puber in huis heb, betrap ik mijzelf er regelmatig op dat ik mezelf weer op de laatste plaats zet; eerst nog even wat voor de meiden maken (wat ze allang zelf kunnen), het huis opruimen, een verslag schrijven voor mijn werk, de was doen, enz. Mijn ervaring is dat goed voor jezelf zorgen essentieel is om gelukkig te leven. En dat je positief denken, wat onderdeel is van goed voor jezelf zorgen, gelukkig ook kunt trainen, net zolang tot het meer vanzelf gaat. De minicursus komt dan als geroepen. Omdat we het vaak allemaal wel weten, maar niet doen. En omdat Maya precies zo schrijft als ze praat, lees je dit ebook in no time uit en kun je gelijk aan de slag met de opdrachtjes die ze erbij heeft gezet. Ik kan het iedereen van harte aanraden!”

Debby – “Hey lieve Maya, Ik wil je nogmaals bedanken voor het e book! Ik heb het met plezier en aandacht gelezen 🙂. En ga het ook nog weer terug lezen en toepassen. Heel veel van wat je schrijft is zeer herkenbaar. Ik had het nog beter kunnen gebruiken toen mijn pubers nog peuters waren en ik veel minder sterk in mijn schoenen stond. Maar eigenlijk kan iedereen in elke fase van zijn leven, met of zonder kinderen dit heel goed gebruiken/toepassen. Ik vind dat je een heerlijke schrijfstijl hebt. You made me smile today! Dank je xxx.”

Saskia – “Mindset is alles! Hoe positiever je in het leven staat, hoe meer geluk je ervaart. En natuurlijk zullen er altijd tegenslagen zijn, maar hoe positiever je daar mee om kunt gaan, hoe sneller je het niet meer als tegenslag zult ervaren. Ik heb de minicursus gekocht en wasbeer verrast. De persoonlijke verhalen, de waardevolle tips en de interessante weetjes. Herkenbaar en prettig om te lezen. Makkelijke opdrachten om even bij stil te staan en uit te voeren. Investeer in je zelf schrijft Maya, deze minicursus is het investeren waard.”