Je vraagt je af, is dit het nu? Waarom lukt het me niet? Je slaapt slecht, je zit niet lekker in je vel. Herken je deze zin? Morgen ga ik het anders doen. Morgen ga ik de moeder zijn die ik wil zijn. Ik ga niet meer tegen mijn kinderen schreeuwen, ik moet meer mijn geduld bewaren, ik ga weer volop leuke dingen met ze doen. Maar…

I’ve been there. Ik voel je helemaal. De afgelopen jaren heb ik heel veel geprobeerd en ervaring opgedaan. Ik heb grote stappen gezet. Die wil ik met je delen. Want als ik het kan, kan jij het ook.

Er is één ding wat ik keihard heb aangepakt. Mijn Mindset. En dat is precies wat ik je leer in deze mini cursus.

Wat krijg je?

Een ebook – werkboek met:

  • Meer dan 45 pagina’s
  • Met een waarde van 21 euro, voor een no brainer prijs van 11,50 euro
  • 10 stappen om je mindset positief te veranderen
  • Opdrachten om de tips in je dagelijkse leven te leren integreren
  • In je eigen tempo aan de slag

Ik ben Maya van Oirschot

Ik ben mama van 4! Ik geloof er ontzettend in dat als je zelf zorgt dat je de allerleukste versie van jezelf wordt, je je allerleukste leven vanzelf gaat aantrekken. Kiezen voor jezelf is NIET egoïstisch. Sterker nog, ik geloof er in dat jij de beste versie van jezelf verdient EN ik gun haar jouw kinderen ook.

Als mama van 2 en 3 vond ik het moederschap zwaar. Tropenjaren he? Ik  had het gevoel dat ik faalde op elk vlak. Ik was niet de moeder die ik had willen zijn. Ik was zo ZO ontzettend moe dat ik geen leuke vrouw meer was ik liet mijn sociaal leven in de steek. Ik had alles wat ik wilde maar was niet gelukkig. En daarvoor schaamde ik me. Ik was eenzaam en zat boordevol schuldgevoel. Het hoort erbij, toch?

Inmiddels ben ik mama van 4! Het moest anders. Heel erg anders. Als echte zelfhulp junkie heb ik me de afgelopen jaren keihard bezig gehouden met het veranderen van mijn mindset. En dat is gelukt. Van een oververmoeide moeder die het gevoel had de dagen te moeten overleven, veranderde ik in een positieve vrouw MET energie ondanks de nog altijd voortdurende slapeloze nachten. NEE, het hoeft er niet bij te horen!

Ik geloof oprecht dat als je voldoende in jezelf investeert, je veel meer te geven hebt. Op elk vlak. En als ik het kan, dan kan jij dat ook.

Met project leuker leven wil ik zoveel mogelijk moeders helpen een moeder te zijn die kan genieten van haar kinderen en die diep vanuit haar hart kan zeggen dat ze gelukkig is.