gelukkige mama

In deze mini cursus doorloop je 10 stappen EN 10 opdrachten die je gaan helpen naar een positieve mindset. Een positieve mindset is onmisbaar om je goed te blijven voelen tijdens de slopende tropenjaren met kleine kinderen.

Meld je nu aan en kies voor de leukste versie van jezelf.

Je maakt je zorgen om je gezondheid. Je slaapt slecht, je zit niet lekker in je vel. Elke keer bedenk je je, morgen ga ik het anders doen. Morgen ga ik de moeder zijn die ik wil zijn. Ik ga niet meer tegen mijn kinderen schreeuwen, ik moet meer mijn geduld bewaren, ik ga weer volop leuke dingen met ze doen

I’ve been there. Gelukkig niet meer. De afgelopen jaren heb ik heel veel geprobeerd en ervaring opgedaan.

Er is één ding wat ik keihard heb aangepakt. Mijn Mindset. En dat is precies waar deze cursus om draait.

Ik ben Maya van Oirschot

Ik ben mama van 4! Ik geloof er ontzettend in dat als je zelf zorgt dat je de allerleukste versie van jezelf wordt, je je allerleukste leven vanzelf gaat aantrekken. Kiezen voor jezelf is NIET egoïstisch. Sterker nog, ik geloof er in dat jij de beste versie van jezelf verdient EN ik gun haar jouw kinderen ook.

Als mama van 2 en 3 vond ik het moederschap zwaar. Tropenjaren he? Ik  had het gevoel dat ik faalde op elk vlak. Ik was niet de moeder die ik had willen zijn. Ik was zo ZO ontzettend moe dat ik geen leuke vrouw meer was ik liet mijn sociaal leven in de steek. Ik had alles wat ik wilde maar was niet gelukkig. En daarvoor schaamde ik me. Ik was eenzaam en zat boordevol schuldgevoel. Het hoort erbij, toch?

Inmiddels ben ik mama van 4! Het moest anders. Heel erg anders. Als echte zelfhulp junkie heb ik me de afgelopen jaren keihard bezig gehouden met het veranderen van mijn mindset. En dat is gelukt. Van een oververmoeide moeder die het gevoel had de dagen te moeten overleven, veranderde ik in een positieve vrouw MET energie ondanks de nog altijd voortdurende slapeloze nachten. NEE, het hoeft er niet bij te horen!

Ik geloof oprecht dat als je voldoende in jezelf investeert, je veel meer te geven hebt. Op elk vlak. En als ik het kan, dan kan jij dat ook.

Met project leuker leven wil ik zoveel mogelijk moeders helpen een moeder te zijn die kan genieten van haar kinderen en die diep vanuit haar hart kan zeggen dat ze gelukkig is.

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je direct een link in je mail om de minicursus te downloaden.

Door de stappen in het ebook te volgen en de opdrachten uit te voeren pakken we je mindset aan. Je ontdekt hoe je ondanks vermoeidheid en het 24 uur AAN staan voor je gezin toch ontzettend kan genieten.

Je kunt in je eigen tempo aan de slag.

gelukkige mama