fbpx

Mijn missie

Ik wil graag mijn missie met je delen. Toen mijn oudste dochter 8 werd kwam ik tot een inzicht wat mijn leven 180 graden gedraaid heeft.

Mijn missie is jou, mama van een gezin, de handvatten en mogelijkheden in handen te geven om je helemaal goed te laten voelen. Niet ‘het gaat prima’ goed, maar juist ‘het gaat heerlijk’ goed. Weer lekker in je vel zitten zodat je meer kunt genieten, je energieker voelt en de leukste versie van jezelf wordt.

Ik geloof namelijk dat als jij de leukste versie van jezelf bent, dat je je leukste leven gaat aantrekken EN dat ook uitstraalt op je omgeving. Dus ook direct naar je kinderen die je daarmee het beste voorbeeld kan geven en de mooiste herinneringen. Jij verdient dat! En ik gun alle kinderen hun leukste mama.

Wie zit er achter projectleukerleven.nl?

– It’s me – Maya van de Schoor, dertigplusser en mama van vier! Die vier bepalen voor het grootste deel hoe mijn leven eruit ziet en ik kan niet anders dan zeggen dat ik dat heerlijk vind.

Nu wel. Een aantal jaren geleden, mama van twee, had ik alles waar ik van droomde maar voelde me totaal uitgeput. Afgebrand. Alsof ik ‘s ochtends doodvermoeid mijn bed uitstapte en de dagen huilend moest overleven. Ik voelde me somber, deed mijn uiterste best te genieten van mijn kinderen omdat dat is zoals het hoort, toch? Tropenjaren he? Ik schaamde me dat het moederschap niet was wat ik had verwacht. Ik schaamde me nog meer dat ik als thuismoeder het moeder zijn niet aankon.

–> Mijn verhaal <–

Als ik terug kijk op die periode heb ik gaten in mijn geheugen waar ik enorm van baal en ben ik ontzettend dankbaar dat ik altijd al veel schreef en eindeloos met mijn camera achter mijn kinderen aanrende.

Inmiddels ben ik zo verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling dat ik alles wil weten over waarom mensen doen wat ze doen. En hoe je dit in je voordeel kunt laten werken. Als het goed is mag ik me zeer binnenkort NLP practisioner noemen.

Dus, de beste versie van jezelf worden – HAPPY MAMA – want ik geloof oprecht dat hoe beter jij je voelt, hoe beter dat voor je kinderen en je omgeving is.

Hoe dan?

Veel te vaak hoor ik dat moeders van jonge kinderen oververmoeid raken. Er is zelfs een term voor, de mommy burn out. Veel te vaak zetten moeders zichzelf op de allerlaatste plek. Komen niet meer aan zich zelf toe, gunnen zichzelf te weinig. Moeders voelen zich zelf niet belangrijk genoeg om ruimte op te eisen binnen het gezin. Raken oververmoeid, overbelast, krijgen misschien zelfs lichamelijke of psychische klachten. Raken sneller geïrriteerd, sneller overprikkeld en zijn niet de moeder, partner, vrouw, vriendin, collega die ze zo graag willen zijn.

De key ligt in je mindset. Wil je meer leren over hoe je je mindset kunt veranderen? Wil je graag meer tijd voor je zelf maken maar weet je niet hoe? En wil je graag meer echte tijd aan je kinderen besteden zonder dat je in je hoofd een email aan je baas aan het verwerken bent? Wil je graag blijer en positiever door de dagen met een hectisch gezin? Wil je je graag energieker voelen? Wil je liefdevoller naar jezelf, je omgeving en de wereld kijken?

Download mijn gratis E-book mama mindset hacks

Klaar met leuker leven ben je natuurlijk nooit, elke dag komen er weer nieuwe dingen, ervaringen en inzichten bij, zo ook op mijn pad. Het leukste is, als je eenmaal in de opwaartse flow zit, wil je niet meer stoppen. Een prima leven is voor mij niet meer goed genoeg. Ik ga voor een fantastisch leven en dat gun ik mijn kinderen, dat gun ik iedereen!

Project leuker leven

Projectleukerleven is ontstaan vanuit mijn missie zoveel mogelijk moeders te kunnen bereiken, motiveren en inspireren. Mijn doel is heel veel moeders helpen lekker in hun vel te komen. Als mama lekker in haar vel zit, heeft dat grote invloed op het gezin. En ik geloof dat als steeds meer mensen lekker in hun vel zitten, we elkaar steeds meer zullen upliften. Hierdoor zal de wereld een steeds mooiere plek worden. Groot dromen.

Heb je nog vragen, wil je samenwerken, heb je iets dringends of leuks te melden, mail dan naar info@projectleukerleven.nl

Wil je meer inspiratie en op de hoogte blijven, luister de podcast die 2 keer per week verschijnt, schrijf je in voor de projectleukerleven nieuwsbrief. Volg project leuker leven op instagram. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe berichten en alle leuke interessante positieve berichtjes? Volg project leuker leven dan op Facebook.