fbpx
Menu

Jij snakt naar tijd voor jezelf, het moeten even loslaten zodat je kunt opladen om daarna mooie herinneringen met je kinderen te maken.

.

Ik snap dit heel goed!

Ik ben zelf mama van 4 en (ook al kom ik het ‘overwhelmed’ gevoel nog regelmatig tegen en huppel ik lang niet altijd alleen maar happy de peppie door het leven) weet inmiddels goed aan welke knoppen ik moet draaien om te zorgen dat ik de moeder ben die ik graag wil zijn. Vol energie, met mijn eigen dromen en vol levenslust.

Ik ben Maya

Ik begeleid moeders weer keuzes te maken die meer in lijn liggen met wie ze (willen) zijn.

Ik ondersteun bij het herontdekken van wat je echt nodig hebt om je goed te voelen en jezelf te gunnen deze ruimte binnen je drukke, verantwoordelijke gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken ook echt te pakken.

Tijdens mijn eigen bumpy proces is de grote liefde voor persoonlijke ontwikkeling, coachen van mede moeders en familieopstellingen ontstaan. En dat wil ik graag aan je meegeven. Want jij verdient de relatie met je zelf te herstellen en daarmee dit mooie voorbeeld aan je kinderen mee te geven.

wandel coach voor vrouwen Almere Lelystad

Veel te vaak hoor ik om me heen dat moeders het gevoel hebben leeg te lopen. Er is zelfs een term voor, de mommy burn out. Waarschijnlijk zet jij jezelf op de allerlaatste plek. Kom je niet meer aan jezelf toe, gun je jezelf te weinig en ga je steeds maar weer over je grenzen heen. En daarin ben je niet alleen. Moeders voelen zich zelf niet belangrijk genoeg om ruimte op te eisen binnen het gezin en daarbuiten.

Ik geloof dat de basis van alles ligt bij onze kinderen op laten groeien tot volwassenen die in hun eigen kracht staan. En daar komen we terug bij onszelf als ouders. Jij mag eerst zelf zorgen dat je je krachtig, zelfverzekerd en energiek voelt. Kinderen volgen ons voorbeeld, ze gaan doen wat wij doen. Ze nemen niet aan wat wij zeggen en voor ze wensen, maar wat we ze voorleven. We geven ze mee wat we diep van binnen voelen. 

wandel coach voor moeders Lelystad almere

Ik heb lange tijd enorm ‘vast’ gezeten als mama van 2 jonge kinderen, ik zat mentaal heel diep in de knoop. Ik raakte verstrikt in alles wat er van mij werd verwacht, hoe dingen zouden moeten en het 24/7 zorgen voor mijn gezin maar ook het pleasen van de mensen om mij heen op amper een paar uurtjes slaap. Lichamelijke en psychische klachten hielden mij niet tegen mijn masker te blijven dragen en continue maar door en door te gaan.

Het besef dat mijn kinderen leren van wat ik voorleef, heeft gemaakt dat ik knakte. Ik gaf ze precies het tegenovergestelde voorbeeld van wat ik ze zo graag wilde meegeven. Breek je zelf af. Vind jezelf niet belangrijk, zorg altijd voor anderen, zet je eigen dromen aan de kant.

Ik heb radicaal het stuur de andere kant op gedraaid en heb van daaruit een grote passie ontwikkeld voor gedrag en persoonlijke ontwikkeling. En dan met name de diepste laag, ons onderbewuste wat het grootste deel (95%) van ons (gedrag en emoties) bestuurt.

Naast mijn eigen ervaring als mama van 4, mijn jaren lange ervaring in het begeleiden van ouders van ernstig zieke kinderen, ben ik inmiddels ook gecertificeerd NLP practitioner, ben ik in opleiding tot jan 2023 (bij Elmer Hendrix die o.a Els van Steijn schrijfster van de Fontein heeft opgeleid) om familieopstellingen te kunnen begeleiden, en blijf ik mezelf continue doorontwikkelen o.a door innerlijk werk en ook mezelf te laten coachen.

Ben jij er klaar voor?

Laat mij je helpen.

Wanneer jij je zelf ONT- moet en ONT-wikkelt en aan de slag gaat met jouw eigen patronen en (onbewust) belemmerend gedrag, ga je als vanzelf je grenzen beter aangeven, meer plezier, rust en energie ervaren in je hoofd en in jouw leven als moeder en als vrouw.

♡ Mama van 4

♡ Mindset & Leefstijl coach voor vrouwen

♡ NLP practitioner

♡ Familieopstellingen

♡ Kinderverpleegkundige
(intensive care)

♡ verpleegkundige psychiatrie