fbpx
Menu

GRATIS 1-OP-1 INZICHTSESSIE

Wat belemmert jou de moeder & vrouw te zijn die je verlangt te zijn?

Zit je niet lekker in je vel op dit moment en verlang je er naar eens te kunnen ontspannen en volledig op te laden zodat je er daarna weer 100% voor je gezin kunt zijn?

Bewust worden is de eerste belangrijke stap. Tijdens een 1 op 1 gesprek van 30 minuten krijg jij meer inzicht in waar je nu echt tegen aan loopt, wat je verlangen is en wat er voor nodig is om jouw rol als moeder, vrouw, partner… te kunnen invullen zoals jij dat het liefste wil.

Ik ben Maya, mama van vier!

Mindset & Leefstijl Coach voor moeders die minder stress en meer rust en plezier in hun leven als mama willen.

Ik herken je struggle. Ik weet hoe het voelt en wat het met je doet. En ik weet ook uit ervaring dat het anders kan.

Jij geeft alles. Je wil het beste voor je kinderen en dat siert je. Maar eerlijk is eerlijk, je vergeet jezelf.

Ik geloof helemaal dat wanneer jij ruimte krijgt voor jouw behoeftes en verlangens, je lekkerder en sterker in je vel zal zitten zodat je vanuit liefde en een volle emmer veel meer kan geven aan de mensen die belangrijk voor je zijn.

Ben je er aan toe voor jezelf en daarmee ook voor je gezin te kiezen?

Disclaimer

* Jij mag uiteraard vrijblijvend gebruik maken van deze gratis inzichtsessie, maar mocht er een fijne klik zijn dan zal ik met je delen hoe ik je verder kan helpen.

* Elke maand zijn er max. 4 plekjes beschikbaar voor een gratis inzichtsessie. Nadat je je hebt aangemeld, neem ik per mail contact met je op om een afspraak in te plannen