fbpx
Menu

1-OP-1 INZICHTSESSIE

Wat beperkt jou op dit moment de moeder & vrouw te zijn die je verlangt te zijn?

Lieve vrouw, Je voelt, misschien al wel een tijdje, dat je het anders zou willen omdat je leegloopt en bang bent dat je lichaam voor jouw de keuze gaat maken, misschien heb je zelfs al ervaring met burn out of andere mentale of chronische lichamelijke klachten, maar je weet niet goed hoe.

De stap om hulp te vragen is groot, zit helemaal niet in je aard, liever doe je het zelf. Je moet sterk zijn. En wat zeur je nou eigenlijk, het is toch eigenlijk prima zo, het gaat toch goed?

En toch… er zit diep in jou een knagend gevoel. Een leegte. Een verlangen en je weet eigenlijk niet precies waarnaar.

Je twijfelt of het voor jou is weggelegd een energieke, fitte mama te zijn die genoeg ruimte heeft te ontspannen en op te laden en er vanuit die energie voor je kinderen, je gezin te zijn.

In een vrijblijvende 1 op 1 call kijken we samen wat het is wat jij echt graag wil, welke obstakels jou nu tegenhouden en wat voor jou de beste stap is om je weer lekker en tevreden te voelen, rust in je hoofd te krijgen, te kunnen genieten en er vol levenslust te zijn voor je kinderen.

Ik ben Maya, mama van vier!

Systemisch coach en Familieopstellingen voor moeders die zich vrijer willen voelen in hun rol als moeder en vrouw. ONT-wikkelen en doorbreken van belemmerende patronen waardoor jij jouw ruimte gaat innemen en keuzes kunt maken vanuit rust in je hoofd die voor jou en je gezin 100% goed voelen.

Ik weet hoe het voelt en wat het met je doet wanneer je continue AAN staat, 24/7 verantwoordelijkheid draagt voor anderen en het gevoel hebt dat je meer dan leeg loopt.

Ik leerde wat er nodig is om consistent ruimte voor mezelf te pakken, te luisteren naar het verschil tussen keuzes vanuit mijn ego (angst) en keuzes te maken die echt van uit mijn hart komen (verlangen) zonder me te laten beperken door de mening van anderen en daarmee rustiger in mijn hoofd te zitten en me vrijer te voelen in mijn leven.

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen voorgeleefd krijgen wat ik ze wil meegeven. Kinderen kijken naar wat je doet, niet naar wat je zegt.

Laat mij in een gratis 1 op 1 inzichtsessie met je meekijken.

Wat kun je verwachten van een inzichtsessie?

✰ We bekijken samen waar je nu staat. Waar je graag naar toe wil en wat er voor nodig is om daar te komen.
✰ Inzichtsessies zijn online vanuit je eigen vertrouwde plek
✰ Inzichtsessies duren ongeveer 30 minuten. Kan iets langer of iets korter zijn.

Disclaimer

* Ik maak 3x per maand ruimte voor een gratis gesprek. Wil je hier kans op maken, vul dan het formulier in, dan laat ik je binnen 48 uur wat horen

* Jij mag uiteraard helemaal vrijblijvend gebruik maken van deze gratis inzichtsessie, mocht er een fijne klik zijn dan sta ik er voor open met je verder te werken en zal ik met je delen wat ik voor je kan doen.

* Mijn tijd is net als jou tijd waardevol. Mocht je toch niet kunnen of willen of is er wat anders tussen gekomen, laat mij dit dan op tijd weten.