fbpx
Menu

Op deze pagina wil ik mijn favorieten met je delen. Boeken, trainingen, gadgets waar ik veel aan heb gehad in mijn “project leuker leven als mama van 4” waarvan ik denk dat ze echt een meerwaarde voor je zijn.

Een aantal links zijn affiliatie. Dat betekent dat ik een klein percentage krijg van wat jij koopt. Daar betaal jij niks extra’s voor en je maakt mij heel blij 🤗. Met de opbrengst kan ik deze site weer onderhouden en mooie toffe tips met jou blijven delen. Uiteraard heb ik alles wat ik aanraad zelf gekocht en ben ik oprecht heel enthousiast.

House of deep relax ontspanning app

House of deep relax is mijn nummer 1 favoriete lievelings app. Yoga Nidra zijn echt diep ontspannend. Ik heb altijd moeite met inslapen gehad, mijn hoofd blijft maar gaan. Deze geleide meditaties en visualisaties werken voor mij echt heel erg goed. Ik luister elke avond een sessie en soms zelfs als ik een moment overdag vind. HEERLAK!!!

De app is gratis te proberen voor een maand

>>> Meer lezen

Kobo Clara e reader

Ik lees heel veel en zeker elke dag. In 2018 verving ik mijn liefde voor papieren boeken naar een e-reader. Sindsdien heb ik de Kobo Clara. Niet al te groot en dus ook niet zo zwaar wat fijn is om avonds in bed te lezen of mee te nemen. Wat mij vooral steeds opvalt is dat de batterij na ruim 4 jaar dagelijks gebruik nog altijd heel lang mee gaat, een plus punt.

>>> Dit is hem

De boeken van Dr. Juriaan

De boeken van Dr Juriaan helpen je enorm inzicht krijgen hoe trauma’s in je lijf, niet het juiste pad volgen, je behoeftes en verlangens negeren maar ook het over grenzen en andere niet helpende patronen zich uiten in lichamelijke klachten. Je lichaam wil je wat vertellen.

Waarmee het niet je eigen schuld is dat je ziek wordt maar wel een stuk verantwoordelijkheid kunt terug pakken er wat mee te doen. Ik ben echt oprecht geboeid door de westerse en oosterse gecombineerde kijk op klachten die je ervaart. Vaak is het niet voldoende om alleen de klacht zelf op te lossen. Is het slechts een pleister en is het daarnaast nodig om te zien welk gedrag deze klacht veroorzaakt heeft. Deze twee boeken zou wat mij betreft iedereen als basiskennis moeten hebben.

>>> Van klacht naar kans

>>> Jij bent de liefde

De keuze

Dit waargebeurde verhaal heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ik heb diep respect voor de weg die deze vrouw heef afgelegd. Het maakt uit hoe sterk je geest is in moeilijke omstandigheden. Zo’n indrukwekkend mooi en inspirerend verhaal over een jong meisje wat samen met haar familie op 16 jarige leeftijd naar Auschwitz gedeporteerd wordt. Haar ouders overleven niet, ze blijft samen met haar zus alleen achter. Deze vrouw is zo sterk en vertelt hoe zij deze periode en daarna heeft overleeft.

En wanneer je haar biografie hebt gelezen, lees dan ook het geschenk waarin ze haar levenslessen op zo’n prachtige mooie manier met je deelt.

>>> de keuze

>>> het geschenk

De fontein, vind je plek

Familie opstellingen hebben mij persoonlijk zo veel gedaan op zo veel verschillende vlakken in mijn leven, ik ben ongelofelijk geboeid door hoe dit (ons) systeem in elkaar zit. Patronen en gedrag wat voortkomt uit trauma’s uit je gezin van herkomst blijven zich herhalen en worden doorgegeven aan de volgende generaties. Voel je je snel verantwoordlijk of schuldig, blijf je zoeken naar bevestiging of erkenning? Dan is dit boek voor jou om te lezen. De fontein geeft veel inzicht in waarom sommige vlakken in je leven moeizaam voelen of waarom je consequent tegen dezelfde valkuilen blijft aanlopen. Aanrader.

>>> de fontein – vind je plek

Law of attraction Mastery – Kim Munnecom

De wet van de aantrekking werkt altijd. Wil je graag leren hoe je dit werkt en hoe je dit het beste voor je kunt laten werken, dan is Kim Munnecom iemand die het heel helder en helpend weet uit te leggen. Deze wat grotere training was een van de eerste investeringen die ik mezelf gunde en de weg vrijmaakte voor een passie in persoonlijke ontwikkeling. Ook een aanrader.

Op dit moment niet beschikbaar

Kinderen

Brain balance journal voor tieners

Ik kocht deze voor mijn dochter. Het is een heel fijne manier om dagelijks te reflecteren op hoe de dag was door middel van vragen. En ondertussen leren ze op een leuke manier hoe hun brein werkt en wat je kunt doen om je beter te voelen. Voor haar werkt dit heel fijn.

Superkrachten voor je brein

Elke (bijna) tiener zou deze in bezit moet hebben. Belangrijke lessen over hoe je hoofd werkt die elk kind (en elke volwassene) zou moeten weten. De basis voor een mooi gelukkig leven.

Ik ben goud waard

Heel prettig en makkelijk te lezen boek met fijne handvatten om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling richting zelfvertrouwen, zich zelf kunnen zijn en een manier van denken die helpend is voor ze.

De jongen, de mol, de vos en het paard

Echt absoluut zo fantastisch mooi. Zo ontroerend om te lezen met zulke waardevolle levenslessen.

Alles wat ik voel

Hoe werken je emoties? Zo leuk en kindvriendelijk met herkenbare voorbeeld verhaaltjes uitgelegd. Om daarna aan de hand van vragen met je kind, of je kind zelf alleen, het gesprek aan te gaan samen.

Bedtijd verhalen voor rebelse meisjes

Heel waardevol om kinderen te laten kennismaken met vrouwen die dromen of missies hebben waargemaakt die niet voor de hand liggend zijn. Vrouwen die de wereld hebben weten te veranderen.

Luisteren naar kinderen

Communiceren met je kinderen vanuit verbinding waardoor de relatie en de sfeer binnen je gezin beter wordt. Echt waar, Top boek!

Het hooggevoelige kind met een sterke wil

Wanneer je het gevoel hebt dat je kind hooggevoelig is maar tegelijkertijd temperamentvol. Wat heeft je kind nodig?

Heel helpend als je je kind hierin herkent.