fbpx
Menu

Op deze pagina wil ik mijn favorieten met je delen. Boeken, trainingen, gadgets waar ik veel aan heb gehad in mijn “project leuker leven als mama van 4” waarvan ik denk dat ze echt een meerwaarde voor je zijn.

Een aantal links zijn affiliatie. Dat betekent dat ik een klein percentage krijg van wat jij koopt. Daar betaal jij niks extra’s voor en je maakt mij heel blij 🤗. Met de opbrengst kan ik deze site weer onderhouden en mooie toffe tips met jou blijven delen. Uiteraard heb ik alles wat ik aanraad zelf gekocht en ben ik oprecht heel enthousiast.

House of deep relax ontspanning app

House of deep relax is mijn nummer 1 favoriete lievelings app. Yoga Nidra zijn echt diep ontspannend. Ik heb altijd moeite met inslapen gehad, mijn hoofd blijft maar gaan. Deze geleide meditaties en visualisaties werken voor mij echt heel erg goed. Ik luister elke avond een sessie en soms zelfs als ik een moment overdag vind. HEERLAK!!!

De app is gratis te proberen voor een maand

>>> Meer lezen

Freedom Unlocked – Kim de Graeve

Ik persoonlijk hang aan Kim haar lippen. Ik volgde al meerdere ‘kleine’ cursussen bij haar, ben groot fan van haar denkwijze en hoe zij kijkt naar vrijheid op basis van tijd, geld EN energie. Kim heeft een zo’n grote bijdrage gehad in hoe ik voor mezelf heb kunnen inzien hoe ik meer ruimte ging maken voor wat er echt belangrijk is in het leven. Het is bereikbaar. Simpel en te begrijpen legt zij zaken uit. Het werd tijd dat haar boek er kwam en ik gun iedereen haar kennis.

Denk je mwah, wie is die Kim? Ze heeft een fantastische gratis workshop over grenzen (<< klik hier) die kan ik je sowieso zeer aanraden om haar te leren kennen, haar te horen praten. Haar workshops zijn altijd helpend.

De Fontein – Els van Stijn

Familie opstellingen hebben mij persoonlijk zo veel gedaan op zo veel verschillende vlakken in mijn leven, ik ben ongelofelijk geboeid door hoe dit (ons) systeem in elkaar zit. Patronen en gedrag wat voortkomt uit trauma’s uit je gezin van herkomst blijven zich herhalen en worden doorgegeven aan de volgende generaties. Voel je je snel verantwoordlijk of schuldig, blijf je zoeken naar bevestiging of erkenning? Dan is dit boek voor jou om te lezen. De fontein geeft veel inzicht in waarom sommige vlakken in je leven moeizaam voelen of waarom je consequent tegen dezelfde valkuilen blijft aanlopen. Aanrader.

The Big Leap – Gay Hendricks

Meerdere keren gelezen, echt life changing. Hoe het komt dat het je soms voor de wind lijkt te gaan en het dan toch niet (blijvend) lukt. Op elk gebied van je leven. Lees dit 🙂

(ik lees hem in het engels, het linkje gaat naar de Nederlandse versie)

Kinder Kaarten deck – Manifesteer jouw magie – Willemijn Welten

Dit kaarten deck is zo mooi en lieveling bij onze kinderen. Ze zijn er gek op en pakken het doosjes zeer regelmatig uit de kast. De plaatjes zijn magisch en de teksten voor hun zo mooi te begrijpen en uitgelegd in het boekje. Dag kaartjes en nachtkaartjes met een houdertje (evt meerdere te bestellen) om de kaartjes bij hun bed te zetten ♡.