fbpx
Menu
Coach familieopstellingen Lelystad Flevoland - systemisch coach voor moeders

Mind yourself ♡

6 maanden 1 op 1 traject

Lieve vrouw! Jij wil graag rust in je hoofd zodat je echt kunt horen wat je partner en kinderen te vertellen hebben zonder je te laten afleiden door 1001 gedachtes die vechten om je aandacht en je laten geloven dat je eigenlijk iets anders zou moeten doen.

Jij wil graag energie hebben, lekker in je vel zitten en het gevoel hebben dat je vol in het leven staat zonder dat ‘iets’ wat je steeds weer tegenhoudt. 

Jij wil plezier maken, je schouders ontspannen en jouw serieuze jij eens vrijaf geven, ECHT kunnen ontspannen en soms de rem (al is het maar een klein stukje) er eens af halen om weer te voelen dat je leeft. Je tankje weer eens volop vullen.

Wil jij ook toch?

YES!

Eigenlijk wil je dit!

♡ Je wil ruimte en rust in je hoofd, de standaard van perfecte moeder loslaten en de lat een stuk omlaag trekken.
♡ Je wil ervaren wat jouw behoeftes en verlangens nu eigenlijk zijn, je wil de ruimte en rust voelen om te luisteren naar jouw lichaam en er ook daadwerkelijk in voorzien zonder je schuldig te voelen.
♡ Je wil zelf ontdekken en van binnenuit voelen wat voor jou en je gezin wel of niet werkt, wat voor jou de juiste keuze is en loskomen van verwachtingen en goed bedoelde adviezen van anderen of je eigen moeder
♡ Je wil je niet meer laten tegenhouden door de kritische stemmetjes in je hoofd die je weghouden bij wat je graag wil en je steeds herinneren aan wat anderen daar van zouden kunnen denken.
♡ Je wil tijd maken voor jezelf, voor je kinderen, voor je partner en daarvan ook ontspannen kunnen genieten.
Je wil het goede voorbeeld aan je kinderen geven en voorkomen dat zij tegen dezelfde belemmerende patronen aanlopen.

Jouw verlangen een leuke energieke vrouw & moeder te zijn is groot. Je wil een mooi voorbeeld mee geven aan je kinderen

Jouw verlangen een leuke energieke moeder en vrouw te zijn EN een mooi voorbeeld mee te geven aan je eigen kinderen is zo groot dat je er klaar voor bent echt de kern van je probleem aan te pakken. Ook wanneer dat misschien spannend en oncomfortabel is.

Je wil nu echt stappen zetten naar vertrouwen in jezelf als mens en als moeder en van daaruit voelen welke keuzes voor jou en je gezin de juiste zijn los van de mening van anderen, zodat je kiest voor wat 100% klopt voor jou en je gezin.

Dat is wat je wil toch?Maar… dat is nu niet jouw realiteit en je bent er helemaal klaar mee! 

Ik hoor dit zo vaak en misschien is dit ook wel jou realiteit. Je zou een ‘day off’ willen nemen maar nee, kan niet, je bent mama en start de dag met bakjes en bekers vullen. Je nam je nog zo voor een keer gezellig te starten maar ze laten zich niet vooruit branden. ‘Jongens, stop daar mee, ik ben er zo klaar mee, schiet nou toch eens op.’ Ennn… daar was ze weer. Die prikkelbare oververmoeide vrouw die in jou zit komt het weer verpesten vanochtend. Je wil het niet maar doet het toch. Je reageert geïrriteerd naar de belangrijkste mensen in je leven, je kinderen en je partner.

En dan ben je toch wel kritisch naar jezelf. Komen de stemmetjes weer naar boven. Je denkt continue dat je overal tekort schiet, als moeder, als vrouw, als werknemer, als vriendin, als dochter… je wordt gek van al die meningen, hoe het zou moeten, alsof je het nooit goed genoeg doet en voelt je regelmatig schuldig.

Je hebt eigenlijk alles wat je wil, en ervaart toch een knaagende leegte. Waarom is het niet genoeg, waarom ben je eigenlijk niet tevreden? Is dit het nou? Het lijkt bij iedereen zo mooi en makkelijk te gaan. Het voelt een beetje alsof je faalt. 

Het lukt je niet ruimte voor jezelf te maken. Super frustrerend. De puf is weg, de energie lijkt wel uit je weg te stromen. Je schouders zeuren, je piekert teveel en slaapt slecht.

Je lichaam geeft al best wel een tijdje heel duidelijk aan dat je beter niet zo kunt doorgaan… 

waar of waar?

Ontdek hoe jij tijd en energie voor jezelf vrij maakt, ruimte kunt maken voor jou als moeder en vrouw zodat je je opgeladen voelt en kunt geven vanuit een volle emmer!

Hoe dan?

Door middel van gesprekken en familieopstelling begeleid ik jou in jouw proces. Een familieopstelling is een vorm van begeleiden waarbij je recht naar de kern van dat waar je tegen aanloopt gaat. Een familie opstelling maakt (onbewuste) dynamieken in het familiesysteem zichtbaar, kan daardoor inzicht geven en is meteen heel helend.

Wat vaak zichtbaar wordt is dat jij niet op de voor jou krachtigste plek staat. Wanneer je niet op je eigen plek staat in jouw familiesysteem ervaar je weerstand. Het leven kan moeizaam, stroperig of leeg voelen.

Eigenlijk is dit het probleem?

✰ Je wil het graag goed doen, je hebt veel te veel taken die in veel te weinig tijd gedaan moeten worden. Je agenda loopt vol nog voor je de nieuwe week hebt opengeslagen en je voelt je overwhelmed

✰ Je ziet jezelf niet als belangrijk, cijfert jezelf weg voor anderen, vindt het jezelf niet echt waard en loopt daardoor continue aan jezelf voorbij, gaat steeds weer over je grenzen en het lukt je niet om dat te voorkomen.

✰ Je voelt je vaak niet echt gezien, je bent een people pleaser. Je probeert het iedereen naar de zin te maken, wil niemand kwetsen, voelt je snel verantwoordelijk, wil graag voor anderen zorgen en aardig gevonden worden. 

✰ De meeste dingen die je doet door de dag, zijn niet perse dingen waar je nou enthousiast van wordt, of wel? Daar krijg je helemaal geen energie van, nee ze kosten je bergen energie.

✰ Jij regelt alle zaken, je bent (voelt je) 24/7 verantwoordlijk en hebt niet de ruimte om daar even aan te ontsnappen waardoor je hoofd overloopt

Niet op je eigen plek staan in het familie systeem kan zich op verschillende manieren uiten:

 • moeite hebben met je grenzen aangeven
 • groot verantwoordelijkheidsgvoel
 • overgevoelig voor leed
 • een (niet te duiden) schuldgevoel met je meedragen
 • snel overprikkeld zijn
 • je minder waardig of niet belangrijk voelen, altijd op de laatste plaats staan
 • maar ook lichamelijke klachten of aanhoudende emoties als bijvoorbeeld angst
 • je niet gezien of gehoord voelen
 • het gevoel dat ‘iets’ je tegen houdt of dat je geremd wordt in je leven
 • je durft jezelf niet voluit te geven of uit te spreken
 • Je durft jezelf niet te zijn
 • steeds weer tegen dezelfde blokkades in je leven oplopen
 • jezelf en andere veroordelen…

Wanneer jij op je eigen ‘kracht’ plek gaat staan ga je ervaren:

✰ Dat je onbewuste belastende (gedrags)patronen gaat loslaten, waardoor er meer ruimte ontstaat voor jou. Je gaat je vrijer voelen en ontwikkeld een gezonde relatie met jezelf EN je omgeving.

✰ Je kan beter in je lijf komen en leert luisteren naar jezelf. Je gaat van binnenuit voelen welke keuzes je mag nemen in jouw leven als moeder en vrouw, hoe je mag reageren op situaties en wat wel of niet jouw verantwoordelijkheid is waardoor je nog meer je eigen hart gaat volgen en kan gaan doen waar jij van oplaadt en ontspant.

✰ je gaat je steviger voelen in het aangeven van jouw grenzen, los van wat anderen daar van vinden.

✰ Je kan het jezelf goed laten gaan en daarmee een prachtig mooi voorbeeld geven aan je kinderen

♡ Mama van 4!

♡ Familieopstellingen

♡ NLP

♡ Spiegelwerk

♡ Reiki

Ik ben Maya!

Ik ben zelf mama van 4 en ook al kom ik het ‘overwhelmed’ gevoel nog regelmatig tegen en huppel ik natuurlijk ook niet altijd alleen maar happy de peppie door het leven, ik leerde op de harde manier aan welke knoppen ik moet draaien om te zorgen dat ik de moeder ben die ik graag wil zijn. 

2018, toen mijn dochter 8 jaar werd besefte ik me in 1 klap, Maai, dat wat je je kinderen zo ontzettend graag wil meegeven, dat gaat hem niet worden. Dat klinkt dramatisch en ik was er ook echt wel even stuk van. Ik realiseerde me namelijk dat ik in alles zelf 180 graden het tegenovergestelde deed. Dat was wat ik ze werkelijk leerde.

Maar zoals dat dan ook weer gaat, ik had mijn diepte punt blijkbaar nodig om van daaruit verder te kunnen groeien. 

Ik begeleid moeders weer keuzes te maken die meer in lijn liggen met wie ze (willen) zijn.

Ik ondersteun bij het herontdekken van wat je echt nodig hebt om je goed te voelen en jezelf te gunnen deze ruimte binnen je drukke, verantwoordelijke (gezins)leven en alles wat daarbij komt kijken ook echt te pakken.

Mind yourself 1 op 1 traject

Ben je er klaar voor jouw leven als moeder in te richten op de manier waar jij je het prettigste in voelt? Ik werk graag met jou als jij bereid bent naar jezelf te kijken en in jezelf te investeren. Voel je dat je het wil aangaan ook al is het spannend en oncomfortabel? Ik begeleid je met liefde en grote zorgvuldigheid in dit proces.

Wat krijg je niet?

❌ Een one size fits all voorgeschreven programma

❌ MIJN oplossingen voor JOUW probleem

❌ Een meekletser

Wat krijg je wel?

✅ Inzicht in jouw (verborgen) overtuigingen en waarheid die je tegenhouden in  het volgen van jouw behoeftes en verlangens, zodat je stappen kunt gaan zetten naar hoe jij jouw leven als vrouw en moeder wil inrichten

Door middel van gesprekken en familieopstellingen kom je direct bij de kern van waar je tegen aan loopt, kun je loslaten en komt er ruimte voor heling.

✅ Sessies waarin ik jou 1 op 1 begeleid, aanmoedig en motiveer, jou spiegel, een stok achter de deur geef zodat jij ook daadwerkelijk verandering in gang gaat zetten

✅ Een traject, volledig afgestemd op jouw situatie, passend in jouw agenda

6 Maanden 1 op 1 coaching

1250,- (incl btw)

✔️ Online intake

✔️ 1 x per maand een 1 op 1 sessie coachen (innerlijkwerk – familieopstelling – lichaamswerk) van max 1,5 uur

✔️ 1x per maand 30 minuten terugkoppeling online

✔️Flexibel plannen aangepast aan jouw agenda

✔️ Sessies zijn in Lelystad of kunnen evt online in je eigen omgeving

✔️ Je mag mij mailen of appen tussen de sessies door voor vragen

✔️ Termijn betaling in 3 maanden mogelijk

Veel gestelde vragen

Ik wil mijn ouders niet meenemen of betrekken in dit traject

Een familieopstelling draait om jou en jouw innerlijke beeld. Je neemt alleen jezelf mee. We werken met dat wat in jou speelt. Je hoeft je ouders niet te betrekken bij een opstelling en het ook niet met ze te bespreken.

Ik heb moeite met voelen en zit veel in mijn hoofd

Dat is geen probleem. Ik zal je hierin begeleiden. Alles wat er is, is op dat moment helemaal hoe het moet zijn.

Wat kan ik verwachten van een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling vraag ik je kort waar je op dit moment tegen aan loopt, of last van hebt. Mogelijk blijkt dit al uit onze gesprekken in de coachingsessies. Het is niet noodzakelijk een duidelijke vraag te kunnen formuleren, wel is het van belang dat er wat speelt. Een opstelling neerzetten uit nieuwsgierigheid werkt niet.

Ik zal je vragen stellen over bijzondere gebeurtenissen uit je gezin van herkomst. Het kan helpend zijn, maar weet je het niet, dan is dat geen probleem.

Hierna zal ik de opstelling beginnen. Ik werk met wat het veld laat zien, dat is leidend. Het kan gebeuren dat je niet zozeer je vraag in de opstelling herkent. Mogelijk is dat wat zich aandient nodig om eerst gezien te worden.

Ik wil liever een losse familieopstelling proberen ipv een traject

Ik snap je twijfel.

De reden dat ik werk met trajecten is omdat innerlijk werk een proces is. De sessies zelf en de ruimte die ik je geef om te verwerken alsook de momenten terugkoppelen zijn opgebouwd om jou optimaal te kunnen begeleiden. En houden je accounteble op momenten dat je het nodig hebt.

Waarom maar 1 sessie per maand

Het traject is ruim opgezet. Innerlijk werk waaronder een familieopstelling zet op zielsniveau wat in beweging. Innerlijk werk kan vermoeidheid en andere emoties met zich meebrengen die loskomen en verwerking hiervan heeft ruimte nodig. Na een sessie zal het proces op een onbewuste laag gewoon doorgaan. Het stopt niet na de sessie.

Om deze reden heb ik een terugkoppeling online toegevoegd om te horen hoe het met je gaat en of je ergens tegen aan loopt, voor als er nood is aan wat bespreken of vragen.

Ik wil me aanmelden, wat nu?

Aanmelden kan via de knop, >>> plan een kennismaking. Je komt terecht in een formulier waarin ik je wat eerste korte vragen stel. Wanneer je je aanmeldt voor dit traject, neem ik contact met je op om een kennismaking te plannen waarin we kijken of wij een goede match zijn.

Is het een JA, dan plannen we na akkoord een afspraak voor een eerste sessie. Voor deze sessies hoef je niks voor te bereiden.