fbpx
Menu
Coach familieopstellingen Lelystad Flevoland - systemisch coach voor moeders

Mind yourself

YES! Jij wil dagelijks tijd voor jou vrij maken als vrouw EN mama in een druk gezin voor wat jij wil en nodig hebt zodat je je lekker en levenslustig voelt zonder het gevoel dat je overal tekort schiet.

Mind yourself

Coaching en familieopstellingen

Moeder worden is een groot cadeau, en soms denk je, what the …. , WAAR BEN IK AAN BEGONNEN? Waar ben ik mee bezig, hoezo lukt het niet zoals ik wil, hoezo ben ik zelf eigenlijk niet zoals ik wil…. Je doet zo enorm je best, je werkt zo ontzettend hard, wil de hele dag voor iedereen klaar staan maar eerlijk… soms voelt het gewoon klote.

Je wil er heel graag voor 100% kunnen zijn voor je kinderen maar je snakt er ook naar nog te voelen dat je zelf ook nog een leven hebt waar je je plezier en energie uit haalt. Nee je hebt het zelfs NODIG en precies dat lukt niet. Je loopt volledig leeg en op deze manier hou je het niet eindeloos vol.

Dan is het tijd om te kijken wat in jou je tegenhoudt om te leven naar jouw behoeftes en verlangens en vol vertrouwen, 100% je eigen keuzes te maken. Wat het ECHT is wat je tegenhoudt. Wat er in de diepte speelt. In jouw leven als moeder en als vrouw. Lekker in je vel zitten en zelfvertrouwen komen van binnenuit. Wanneer jij aan de slag gaat met jouw eigen patronen en (onbewust) gedrag, ga je als vanzelf meer rust in je hoofd en energie ervaren in jouw leven.

✰ Je staat altijd aan, je hebt het gevoel dat iedereen wat van je wil, dat er altijd wat ‘moet’. Je mist het vertrouwen en de rust in het moederschap. Je snakt naar rust in je kop.
✰ Je denk continue dat je overal tekort schiet, als moeder, als vrouw, als werknemer, als vriendin, als dochter… en voelt je regelmatig schuldig.
✰ Je kijkt uit naar een moment voor jezelf en als het zover is kun je eigenlijk niet rustig blijven zitten en ontspannen, vul je het toch maar met klusjes die nog liggen te wachten.
✰ Je doet enorm je best, wil het graag goed doen, anderen niet teleurstellen of kwetsen en houdt (emotioneel) rekening met iedereen, en cijfert jezelf te veel weg.

✰ Je loopt jezelf continue voorbij, gaat over je grenzen en het lukt je niet om dat te voorkomen.
✰ Je hebt eigenlijk alles wat je wil maar toch voel je je niet lekker, en doet pijn. Je voelt je schuldig naar jouw belangrijkste mensen.
✰ Je bent moe, voelt je totaal niet uitgeslapen ‘s ochtends en vaak begint de dag al met een volle emmer, er hoeft maar iets te gebeuren en je loopt over.
✰ Daardoor reageer je veel vaker dan je zou willen prikkelbaar en geïrriteerd op je partner en kinderen. Je hebt geen ruimte meer voor intimiteit, bent aan het einde van de dag ‘touched-out’.
✰ Je hebt het gevoel dat je in de wachtkamer van je leven zit, mist het echt voluit plezier hebben, vertrouwen en rust in het moederschap. Soms zou je deze fase vooruit willen spoelen.


“Ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld. Maya luistert echt naar wat je zegt en stelt gerichte vragen. Ze is geduldig en oprecht. Ik ben gestart om meer rust in mijn hoofd te krijgen en heb geleerd om dat te doen door kleine stapjes en niet alles tegelijk. Ze heeft mij veel inzicht gegeven en raad waar ik nu zelf verder mee aan de slag kan”

– B –

Is dit wat je verlangt?

♡ Je wil ruimte en rust in je hoofd, de standaard van perfecte moeder loslaten en de lat omlaag trekken.
♡ Je wil ervaren wat jouw behoeftes en verlangens nu eigenlijk zijn, je wil de ruimte en rust voelen om te luisteren naar jouw lichaam en er ook daadwerkelijk in voorzien zonder je schuldig te voelen.
♡ Je wil zelf ontdekken en van binnenuit voelen wat voor jou en je gezin wel of niet werkt, wat voor jou de juiste keuze is en loskomen van verwachtingen en goed bedoelde adviezen van anderen of je eigen moeder
♡ Je wil je niet meer laten tegenhouden door de kritische stemmetjes in je hoofd die je weghouden bij wat je graag wil en je steeds herinneren aan wat anderen daar van zouden kunnen denken.
♡ Je wil tijd maken voor jezelf, voor je kinderen, voor je partner en daarvan ook ontspannen kunnen genieten.
♡ Je wil het goede voorbeeld aan je kinderen geven en voorkomen dat zij tegen dezelfde belemmerende patronen aanlopen.
Ik snap dit heel goed. Ik walste jaren over mijn eigen grenzen en putte mezelf daardoor volledig uit.

Tot het punt dat ik me realiseerde, ik heb twee opties. Ik kan op deze manier doorgaan, mezelf kapot maken en daarmee dit voorbeeld aan mijn kinderen meegeven. Of, ik stap uit mijn ratrace comfortzone en ga werken aan mezelf. Naar binnen.

Dat laatste is wat ik deed. Ik zou liegen als ik zou zeggen altijd happydepeppie eindeloos positief te zijn, echt niet en het is ook niet langer waar ik naar streef. Maar… de afgelopen jaren ging ik van een oververmoeide, randje depressieve mama van 2 naar een veel meer zelfverzekerde, veel energiekere, vrolijke mama van 4!

Dit is voor jou ook mogelijk. Ik begeleid jou in jouw proces waarin je ontdekt wat het echt is wat je tegenhoudt, hoe je ruimte kunt pakken voor jouw behoeftes en verlangens waardoor je lekker en krachtig in je vel zit zodat je er kunt zijn voor de mensen die belangrijk voor je zijn. Het mooiste voorbeeld mee kunt geven. Meer rust en plezier in jouw leven als mama!

“Bijzondere dag achter de rug! Voor het eerst kennis gemaakt met familie opstellingen. Zo bijzonder!”

“Ik vond het heel fijn. Wauw wat bijzonder. Ik ben op en leeg maar ook weer zo vol van alles. Dankjewel, ga zo door, je bent bijzonder!”

♡ Mama van 4!

♡ NLP practitioner

♡ Familieopstellingen

♡ verpleegkundige psychiatrie

♡ kinderverpleegkundige
(intensive care voor kinderen)

Wat krijg je niet?

❌ Een one size fits all voorgeschreven programma

❌ MIJN oplossingen voor JOUW probleem

❌ Een meekletser

Wat krijg je wel?

✅ Inzicht in jouw (verborgen) overtuigingen en waarheid die je tegenhouden in  het volgen van jouw behoeftes en verlangens, zodat je stappen kunt gaan zetten naar hoe jij jouw leven als vrouw en moeder wil inrichten

Door middel van gesprekken en familieopstellingen kom je direct bij de kern van waar je tegen aan loopt, kun je loslaten en komt er ruimte voor heling.

✅ Sessies waarin ik jou 1 op 1 begeleid, aanmoedig en motiveer, jou spiegel, een stok achter de deur geef zodat jij ook daadwerkelijk verandering in gang gaat zetten

✅ Een traject, volledig afgestemd op jouw situatie, passend in jouw agenda

“Maya heeft de gave om te luisteren, de belangrijkste punten hieruit te halen en die met elkaar te verbinden. Ze wisselt inzichten fijn af met praktische tips en weet de dingen die goed zijn te bekrachtigen, zodat je ze bewuster gaat inzetten.”

– Anne –

Wat ga je ervaren?

✅ Jij gunt jezelf ruimte om te ontspannen en volledig op te laden zodat je er voor de volle 100% kunt zijn voor de mensen die het belangrijkste voor je zijn, vanuit een gevuld tankje in plaats van uit een lege emmer.

✅ Jij voelt wat jij nodig hebt en respecteert jouw eigen grenzen om jezelf te kunnen en mogen zijn EN je rol als moeder, als partner, als vriendin of dochter te kunnen innemen zoals jij dat het liefste wil zodat je je aan het einde van de dag vervult voelt in plaats van leeg.

✅ Jij voelt van binnenuit welke keuze je mag nemen in jouw leven, hoe je mag reageren op situaties en wat wel of niet jouw verantwoordelijkheid is waardoor je nog meer je eigen hart gaat volgen.

✅ Jij voelt je stevig en krachtig, hebt vertrouwen in jezelf als mens en als moeder en van daaruit voel je welke keuzes voor jou en je gezin de juiste zijn, los van de mening van anderen zodat je kiest voor wat 100% klopt voor jou en je gezin.

Hoe kun je met mij werken?

Ben je er klaar voor jouw leven als moeder in te richten op de manier waar jij je het prettigste in voelt? Ik werk graag met jou als jij bereid bent naar jezelf te kijken en in jezelf te investeren. Voel je dat je het wil aangaan ook al is het spannend en oncomfortabel? Ik begeleid je met liefde en grote zorgvuldigheid in dit proces.

3 Maanden 1 op 1 coaching

900,- (incl btw)

✔️ Online intake

✔️ 6x 1 op 1 sessie van max 1,5 uur

✔️Flexibel plannen aangepast aan jouw agenda

✔️ Evt. online in je eigen omgeving

✔️ Je mag mij mailen of appen tussen de sessies door voor vragen

✔️ Termijn betaling in 3 maanden mogelijk