fbpx
Menu
Mindset

Minicursus Happy mama mindset online

cursus gelukkige mama

De afgelopen weken liep ik dol verliefd, dol enthousiast, dol gemotiveerd en super geïnspireerd door het huis. Het ging er eindelijk van komen. Keihard gewerkt en ineens vloog daar een minicursus uit mijn vingers. Hij staat online en ik ben zo zo ZO gigantisch trots. Het is pas het begin en ik ben zo veel meer nog van plan maar ik heb het gedaan. De eerste stappen in mijn nieuwe avontuur zijn gezet.

Ik weet al maanden dat ik iets wil doen maar dat iets kreeg steeds geen vorm. steeds weer dacht ik dat ik een goed idee had, begon ik vol overgave om vervolgens de weg kwijt te raken en de handdoek weer in de ring te gooien. Ik voelde hem niet meer, mijn ego nam het over. Weer een project gefaald.

Ik weet hoe ellendig je dagen met jonge kinderen kunnen voelen

Ik wil zo zo ZO ontzettend graag andere mama’s leren wat ik weet. Wat mij zover heeft gebracht. Hoe ik mijn mindset compleet heb weten om te gooien en van een oververmoeide mama een gelukkige mama werd. Ik zat diep, ik weet hoe ellendig de dagen met jonge kinderen kunnen voelen. Hoe uitzichtloos het kan lijken. Muren die op je afvliegen. Tranen in je ogen als je partner de deur acht zich dichttrekt en jou weer een dag met je kleintjes achterlaat.

En dan bespreek je het samen en kom je tot het besluit dat je meer tijd voor je zelf nodig hebt. Je gaat er af en toe een uurtje op uit maar het helpt niet. Het is nooit genoeg. Je houdt zo ontzettend zielsveel van die kleine guppies, je zou je leven voor ze geven, je bent een leeuwin en tot alles in staat als ze ook maar iets zou overkomen. Maar waarom ben je dan niet gelukkig?

Het schaamte gevoel, het schuldgevoel, de eenzaamheid

Ik weet hoe het voelt om dag in dag uit, week na week, zelfs maand na maand het gevoel te hebben dat je op je tandvlees loopt. Dat je zo diep zit dat je denkt dat je niet meer dieper kan maar steeds opnieuw blijkt dat het wel kan. Alsof je een kuil voor jezelf graag, je de bodem lijkt te bereiken maar nee, je vindt nog een stukje zachte aarde. Het schaamte gevoel, het schuldgevoel, de eenzaamheid. Oh man, wat was ik alleen.

Tot ik ineens wist wat het moest zijn. Iets kleins. Een opstapje. Een begin naar iets wat nog kan uitgroeien naar iets groter moois. Niet ingewikkeld en heel praktisch. Een echte cursus maken komt later wel. Ik wilde beginnen met een stappen plan.

10 stappen en 10 opdrachten die je gaan helpen

10 stappen die voor mij de eerste stappen naar het veranderen van mijn mindset waren. Die mij zelf zo enorm hielpen er bovenop te komen. en die ik nog altijd dagelijks gebruik.

Ik schreef ze uit. Maakte er 10 mooie opdrachten bij. Want je kan nog zo veel leren, nog zoveel weten maar met alleen kennis gaat er niks veranderen. Je moet actie gaan ondernemen om te kunnen groeien.

Afgelopen weken ontstond de minicursus happy mama mindset. 10 Stappen en 10 opdrachten om van een oververmoeide moeder te komen naar een gelukkige moeder. 10 Stappen die mij enorm geholpen hebben bij het veranderen van mijn mindset richting positief denken en daardoor weer te kunnen genieten. En als ik het kan, dan kan jij dat zeker!

NB. Deze minicursus is niet meer beschikbaar. Ik schreef hem ruim een jaar geleden, ik ben inmiddels gegroeid. . Ik kies er nu voor mensen op een andere manier te begeleiden. Merk je dat je vast loopt en je herkent in bovenstaande, dan wil ik natuurlijk heel graag een keer met je meekijken. Voel je welkom voor een vrijblijvend inzichtgesprek

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.