fbpx
Menu

De masterclass de invloed van je familiesysteem op jouw leven, je tijd en energie is wat voor jou!

Tot nu toe las ja al aardig wat boeken over mindset en geluk, luisterde naar podcasts en ja, dan word je enthousiast, want het klikt zo logisch allemaal, maar… je legt je boek weg en het blijft niet plakken of het lukt je eigenlijk helemaal niet om het ook toe te passen.

Je weet eigelijk heel veel, je hebt het gevoel dat je jezelf al aardig goed kent, en toch lukt het niet en dat is ZO frustrerend.

Je vraagt je dit te vaak af:

👉 Waarom heb je altijd het gevoel dat je iets anders moet dan wat je aan het doen bent? Waarom lukt het je niet met je volle aandacht bij het verhaal van je kinderen te blijven. Continue die 1001 gedachten die schreeuwen om voorrang.

👉 Wat zorgt voor de onrust in je hoofd en het gevoel dat je altijd in een stand van uithouden en overleven staat. Dat je continue alert bent, en dat het je niet lukt echt te ontspannen en te genieten.

👉 Wat maakt dat wat je ook doet je energie lijkt weg te lopen en je dit niet voldoende aangevuld krijgt, je overprikkeld en oververmoeid raakt en snel geïrriteerd reageert naar jouw meest dierbare personen en dat is nou juist wat je niet wil.

👉 Hoe komt het dat je je soms zo alleen voelt terwijl je zoveel lieve mensen om je heen hebt?

Elke keer zeg je weer tegen jezelf dat het nu anders moet. Je gaat gezonder eten, je wil weer meer gaan bewegen… Je had een gesprek met je partner dat je nu echt structureel tijd voor jezelf wil inplannen omdat je het anders niet goed meer volhoudt.

Je hebt ook wel eens vooruit blokken vrij gepland in je agenda, in het kader van me time en de hoop dat je je lekkere zou voelen, meer ontspannen en wat meer rust in je hoofd, maar het kwam er alsnog niet van. Eigenlijk kwam er toch elke keer weer wat tussen.

Je komt er gewoon structureel niet aan toe goed voor jezelf te zorgen, je voelt je overvraagt en moe. Je staat ‘s ochtends al op met de gedachten “dit is niet hoe ik wil dat mijn leven eruit ziet”, je wil graag voldaan en VOL leven en goed genieten in plaats van druk vol zoals het nu dagelijks voelt. En waarom lukt het je dan niet.

Elke keer lijkt er ‘iets’ sterker dan jij

Door je gedrag te willen veranderen ga je nog meer je best doen en nog harder werken… Je gaat nog meer uithouden en dit kost je weer extra energie dis je niet hebt. Je raakt vermoeider, gaat twijfelen aan jezelf en de kritische stemmetjes worden vervelender en daardoor raak je nog meer ontevreden en wil je het nog liever anders.

Dit is een vervelende spiraal de verkeerde kant op.

Dat is juist niet wat je wil, toch?

Ik weet (helaas) als geen ander hoe je je voelt. Ik ben zelf mama van 4 en ook al kom ik het ‘overwhelmed’ gevoel echt nog wel tegen en huppel ik natuurlijk ook niet altijd alleen maar happy de peppie door het leven, ik leerde op de harde manier aan welke knoppen ik moet draaien om te zorgen dat ik de moeder ben die ik graag wil zijn. 

2018, toen mijn dochter 8 jaar werd besefte ik me in 1 klap, Maai, dat wat je je kinderen zo ontzettend graag wil meegeven, dat gaat hem niet worden op deze manier. Dat klinkt dramatisch en ik was er ook echt wel even stuk van. Ik realiseerde me namelijk dat ik in alles zelf 180 graden het tegenovergestelde deed. Dat was wat ik ze werkelijk leerde.

Nu begeleid ik moeders (weer) keuzes te maken die meer in lijn liggen met wie ze (willen) zijn. En heb ik een grote passie ontwikkeld voor innerlijk werk en familieopstellingen.

En om jou daar kennis mee te laten maken, heb ik een masterclass voor je opgenomen.

In deze masterclass krijg je meer inzicht in gedragspatronen die er bij jou voor zorgen dat wat je graag wil steeds maar niet lukt. Dat ‘iets’ wat sterker dan jij lijkt te zijn, dat wat aan jou trekt waardoor je onbewust jezelf steeds tegenwerkt.

De geleide visualisatie meditatie zorgt dat jij een kwartiertje voor jezelf kunt ontspannen EN geeft je tegelijkertijd een sterke boodschap mee

De normale investering voor deze masterclass is ❌ 33,-

Maar als je nu besluit mee te doen, krijg jij hem voor

slechts 17,-

Waarom? Omdat ik het heel waardevol vind dat jij nu voor jezelf een stap hebt gezet naar goed voor jezelf zorgen en ik wil je op deze manier graag aanmoedigen dit heel serieus te nemen en hierin door te gaan. En dat beloon ik graag!

Voor jezelf in de eerste plaats, maar ook voor je omgeving. Voor je partner en je kinderen. Voor het rimpel effect.

Deze masterclass – De invloed van jouw familiesysteem op jouw leven, je tijd en energie, kun je bekijken in jouw eigen tijd, op je eigen tempo. Hij duurt ongeveer een uur en blijft beschikbaar voor je.