fbpx

Je hebt eigenlijk altijd te veel te doen, je bent moe en je bent veel sneller op dan je zou willen. Aan het einde van je energie heb je nog een stuk dag over.

En dan hebben we het nog niet over de dingen die je WIL doen, eigenlijk is daar gewoon geen ruimte meer voor. En puf ook niet eigenlijk.

Heel snel meer energie

Het is druk in je hoofd, onrustig en je voelt je gestresst. En daardoor reageer je eigenlijk veel sneller dan je zou willen geërgerd op je partner of kinderen. Je wil dit zo graag anders, maar het lukt je niet.

Je doet enorm hard je best. Je zorgt en geeft en zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt. Je staat 24 uur per dag AAN en je hebt het gevoel dat je leeg loopt.

Dat komt dus net niet altijd uit. Het komt nooit uit eigenlijk. Zit jij laag in je energie, gaan je kinderen net jouw grenzen uit proberen. Dat maakt het niet gezelliger in het gezin.

Dit zou toch heerlijk zijn?

Ik herken dat natuurlijk. Als mama van vier is het ‘gezin-met-alles-eromheen-en-ik-wil-zelf-ook-wat’ draaiende houden een behoorlijk uitdaging.

Er zijn een paar dingetjes die ikzelf inzet, die het een stuk makkelijker maken door de dag heen te komen.

Hierdoor kun je meer geduld opbrengen om de stroom verhalen van je kids aan te horen die eigenlijk veel te leuk zijn om te missen.

Je wil ook gewoon veel vaker ‘JA’ zeggen tegen een spelletje of stoeipartij toch?

En… je kunt jezelf opladen om de dag gezellig af te sluiten zonder ruzie.

Eigenlijk een energiekere mama dus!

Deze 4 tips zorgen ervoor dat je je snel minder gestresst voelt….

Je gaat meer energie ervaren. Eigenlijk nog zonder moeite ook, waardoor je direct lekkerder in je vel zit. En daardoor ben je een vrolijkere moeder.

Is dat iets voor jou?

Schrijf je hieronder in en ontvang Mama Mindset Hacks in je mail

Na aanmelden ontvang je het eBook binnen een paar minuten in je mail. Succes! (Vergeet je spam niet te bekijken, helaas komt je ebook nog wel eens daar terecht)

Je ontvangt nog een aantal extra waardevolle mails om een meer energieke blijere mama te zijn. Je gegevens zijn 100% veilig en je kan je als je wil elk moment weer uitschrijven. Maar dat wil je niet 😃.