fbpx
Menu

Als mama van vier weet ik dat het ‘gezin-met-alles-eromheen-en-ik-wil-zelf-ook-wat’ draaiende houden een uitdaging kan zijn. En ook vermoeiend, frustrerend en tja… ook niet altijd zo leuk als je graag zou willen.

Aan het einde van de dag heb je nog een stukje energie over

✰ Het is druk in je hoofd, onrustig en je voelt je gestresst.

✰ Je reageert eigenlijk veel sneller dan je zou willen geërgerd op je partner of kinderen. Je wil dit zo graag anders, maar het lukt je niet.

✰ Je doet enorm hard je best. Je zorgt en geeft en zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt en er blijft geen ruimte en puf meer over voor wat jij wil.

✰ Je staat 24 uur per dag AAN en je hebt het gevoel dat je leeg loopt.

✰ En dat is soms ontzettend frustrerend. Zit jij laag in je energie, gaan je kinderen jouw grenzen uit proberen. Dat maakt het ook echt niet gezelliger in het gezin.

♡ Mama van 4

♡Mindset & Leefstijl Coach

♡ NLP practitioner

♡ Timeline therapy

♡ verpleegkundige psychiatrie

♡ kinderverpleegkundige
(intensive care kinderen/ kinderafdeling)

Dit zou toch heerlijk zijn?

✔️ Meer geduld kunnen opbrengen om de stroom verhalen van je kids aan te horen die stiekem veel te leuk zijn om te missen

✔️ De energie hebben om voluit JA te zeggen tegen een spelletje of stoeipartij

✔️ Minder ruzie en stress in huis doordat mama vrolijker is (sorry mama, wanneer jij vermoeid bent, voelen ze dat feilloos aan)

✔️ De dag afsluiten zonder ruzie

Is dat iets voor jou?

Schrijf je hieronder in en ontvang het gratis ebook in je mail

Na aanmelden ontvang je het eBook binnen een paar minuten in je mail. Succes! (Vergeet je spam niet te bekijken, helaas komt je ebook nog wel eens daar terecht)

Dit ebook is gratis. Deze tips gaan je absoluut helpen lekkerder in je vel te zitten maar verwacht niet dat alleen deze tips voldoende zijn voor een hele grote transformatie. Zie het als een mooie start naar meer plezier, rust en vertrouwen in jouw leven als mama.

Je ontvangt nog een aantal extra waardevolle mails om een meer energieke blijere mama te zijn. Je gegevens zijn 100% veilig en je kan je als je wil elk moment weer uitschrijven. Maar dat wil je niet 😃.