fbpx
Menu

Leuker leven 6 daagse

Ontdek hoe jij tijd en energie

voor jezelf vrijmaakt

Leuker Leven 6 Daagse

Instagram cursus tijdelijk van €67,- nu €35,-

Je sleept jezelf uit bed en start de dag met bakjes en bekers vullen. Je nam je nog zo voor een keer gezellig te starten maar ze laten zich niet vooruit branden. ‘Jongens, stop daar mee, ik ben er zo klaar mee, schiet nou toch eens op.’ Ja hoor, daar was ze weer. Die prikkelbare oververmoeide vrouw die in jou zit komt het weer verpesten.

De puf is weg. Je schouders zeuren, je piekert teveel. Je wil zo dolgraag voetballen en knutselen of een nieuw tik tok dansje met je kind opnemen maar ja, je moet nog bezig in het huis, je takenlijstje is weer eens veel te lang en je kunt je er ook gewoon niet toe zetten. ‘Nee schat, het kan echt niet nu.’

Jij snakt naar tijd voor jezelf. Je moet echt even het continue zorgen voor anderen loslaten. Even je hoofd op standje nul kunnen zetten en ontspannen zodat je weer met energie terug keert naar je gezin.

Dan is het nu tijd dat jij jezelf meer ruimte gaat gunnen zodat je kan ontspannen en kan opladen zodat je weer met energie terug keert naar je gezin.

Wat is nou echt het probleem?

✰ Je hebt teveel taken en ‘moetjes’ die je in beperkte tijd gedaan wil krijgen. Veel te veel ballen die je wil hooghouden.

✰ Je agenda loopt al vol nog voor je de nieuwe week hebt opengeslagen en dat geeft een overwhelmed gevoel.

✰ Ruimte en tijd om te ontspannen is er niet, je bent oververmoeid.

✰ De dingen die je moet doen, zijn niet perse de dingen waar je nou enthousiast van wordt, of wel? Daar krijg je helemaal geen energie van.

✰ Je regelt alle zaken, je bent 24/7 verantwoordlijk en hebt niet de ruimte om daar even aan te ontsnappen waardoor je hoofd overloopt.

“Het was echt super fijn om mee te doen. Mooie nieuwe inzichten en tips rondom tijd en energie. Dat was precies de reden om mee te doen. Super bedankt voor je enthousiasme en je inzichten. Alleen daar werd ik al vrolijk van!”

– Jacqueline –

Doorgaan zoals je nu doet is niet de beste optie. Er mag wat veranderen.

‘Luister Maai, ik neem mezelf regelmatig voor om dingen anders te doen, maar het lukt me niet…’

Ja dat klopt. Veranderen is lastig. Vaak proberen we ons gedrag te veranderen terwijl het probleem dieper ligt. Dan moet je wel echt flink doorzetten om het gedrag blijvend in stand te houden. En die energie en puf heb je nou net niet.

Is dit waar je naar opzoek bent?

♡ Je wil tijd voor jezelf zodat je meer kunt ontspannen waardoor je je opgeladen voelt en zin hebt in de dagen.

♡ Je wil meer zijn dan alleen mama.

♡ Je wil zo graag eens de verantwoordelijkheid en het 24 uur per dag zorgen en klaar staan voor anderen kunnen loslaten, al is het maar een half uurtje.

♡ Je wil ‘s avonds als de kinderen op bed liggen nog energie over hebben voor jezelf of voor jou en je partner.

♡ Je wil ook graag wat vaker een volwassen gesprek kunnen voeren, zonder kinderen.

♡ Je wil straks kunnen terugkijken met het gevoel dat je van deze jaren hebt kunnen genieten.

I feel you! Ik zat jarenlang kneitervast als mama van 2 jonge kinderen. Ik had het gevoel dat ik op een trein was gestapt zonder dat ik zelf nog invloed had over de eindbestemming. Ik was randje depressief en wilde het zo perfect doen dat ik steeds verder af raakte van de moeder die ik zo graag wilde zijn.

Ik zie zo veel moeders in dezelfde valkuil stappen. Het lijkt doodnormaal te zijn dat we denken. ‘Ach, het zijn de tropenjaren, mijn tijd komt wel weer.’ En dapper stap je door met je wallen tot onder je enkels en de vage mist en onrust in je hoofd. Zo zonde!

“Tijdens deze cursus heb ik geleerd hoe mijn brein werkt en weer voor mezelf duidelijk gekregen wat voor moeder ik wil zijn. Ik ben aan de slag gegaan met beperkende overtuigingen. Niet makkelijk, wel heel waardevol. Bedankt voor deze interessante dagen!”

– Fleur –

♡ Mama van vier!

♡ 2 jaar verpleegkundige psychiatrie

♡ 4 jaar kinderverpleegkundige
(kinder-intensive care)

♡ NLP practitioner

Dit ga je ervaren tijdens en na de Leuker Leven 6 Daagse

✅ Je ontdekt de geheimen van het brein zodat je gedragsverandering makkelijker vol houdt en zo stap voor stap een meer blije, ontspannen moeder bent

✅ Je ontdekt hoe je jouw (non)verbale communicatie inzet zodat je direct meer energie ervaart en zin hebt in de dag.

✅ Je ontdekt waarom het jou niet lukt tijd voor je zelf vrij te maken en zo lukt het wel.

✅ Je gaat ervaren dat het juist iedereen goed dat jij WEL de tijd pakt waar je naar verlangt. Je gezin plukt de vruchten van wanneer jij lekker in je vel zit, energiek bent en gaat stralen.

“Ik heb enorm genoten van je mooie interessante cursus. Ben veel te weten gekomen over de werking van ons brein en heb deze week al de nodige negatieve situaties om kunnen buigen naar een positieve situatie. Je mag oprecht trots zijn wat een mooie en waardevolle product jij hebt gelanceerd met deze cursus. Warme groet!”

– Monique –

Op dit moment draait de Leuker Leven 6 Daagse als pilot en kost €47,- euro. Binnenkort gaat de prijs omhoog naar €67,- euro.

Jij kunt nu instappen en gebruik maken van deze speciale aanbieding. Deze is maar 48 uur geldig

€35 euro

Ben je erbij?

FAQ

Ik heb geen instagram, kan ik dan ook mee doen?

Nee. Je hebt in ieder geval een account en inlognaam nodig zodat ik je toegang kan geven tot de cursus.

Hoe lang heb ik toegang?

Op dit moment test ik wat het beste werkt. Als je nu meedoet, heb je minimaal 6 maanden toegang.

Hoeveel tijd ben ik kwijt?

De cursus duurt 6 dagen. Elke dag kost je ongeveer 10-15 minuutje aan het bekijken van de filmpjes. Hoeveel tijd je kwijt bent met de opdrachten, is afhankelijk van hoe intensief je er mee aan de slag gaat.

Wat zeggen andere moeders over de Leuker Leven 6 Daagse?

-Saskia- “Nadat ik het gratis ebook had gekregen en gelezen werd mijn interesse zo enorm gewekt. Ik heb me opgegeven voor de 6 daagse cursus. Deze vond ik heerlijk om te volgen. Alles in hapklare stukjes. Veel tips en kleine oefeningetjes om je mindset net een klein duwtje te geven. En ik heb gemerkt dat die kleine duwtjes al zo waardevol zijn. Ik realiseer me dat het daarmee moet beginnen. Dank je wel voor je enthousiasme, je heerlijke benadering en de mooie opzet van je cursus. De aandacht voor mijn mindset is bij jou begonnen.”

-Nicolet- “Hey Maai, waardevolle dingen waar je me over na laat denken in de cursus.”

-Monique- “Confronterend en interessant om te weten hoe je brein werkt. Een hele bewustwording. Dank je wel Maya!”

-Manon- “Ik heb net het werkboek geprint! Wauw wat een boekwerk is dat. Nog indrukwekkender en mooier dan ik het digitaal al vond. Ik ga van het weekend tijd maken om de afgelopen dagen nogmaals door te lopen en de opdrachten niet alleen te overdenken, maar ook op papier te maken. Ik weet zeker dat dat me ook veel zal brengen. Ben heel dankbaar voor je cursus in ieder geval!”

-Jacqueline- “Het was super leuk en fijn om mee te doen. Aantal dingen in de herhaling. Maar daardoor wel weer erg goed als trigger om te blijven doen. Maar ook mooie nieuwe inzichten en tips rondom tijd en energie. En dat was precies de reden om mee te doen. Super bedankt voor je enthousiasme en inzichten. Alleen daar werd ik al vrolijker van! Dus super gaaf dat je dit soort dingen doet. Ga zo door <3<3<3”

-Monique- “Hoi Maya. Ik heb enorm genoten van je mooie en interessante cursus. Ik had de hele vorige week de avonden vrijgepland zodat ik in alle rust jouw cursus kon volgen. Ik heb dit echt met heel veel plezier gedaan. Ben veel te weten gekomen over ons brein en heb van de week al de nodige negatieve situaties om kunnen buigen naar een positieve. Dus voor mij een geslaagde cursus. Je mag oprecht trots zijn om wat een mooie en waardevolle product jij het gelanceerd met deze cursus. Groet uit Limburg.

Trijntje –“Echt een powervrouw en mooie mama. Ik heb bij haar de mini cursus gekocht en de leukerleven6daagse gevolgd. De combinatie van werk en mama zijn vind ik soms best pittig. Maya hielp me graag en staat altijd voor je klaar. Gewoon heel erg fijn. Bedankt Maya!”