fbpx
Menu

Ontdek hoe jij tijd en energie voor jezelf vrij maakt zodat je je opgeladen voelt en kunt geven vanuit een volle emmer

Je sleept jezelf uit bed en start de dag met bakjes en bekers vullen. Je nam je nog zo voor een keer gezellig te starten maar ze laten zich niet vooruit branden. ‘Jongens, stop daar mee, ik ben er zo klaar mee, schiet nou toch eens op.’ Ja hoor, daar was ze weer. Die prikkelbare oververmoeide vrouw die in jou zit komt het weer verpesten vanochtend.

De puf is weg. Je schouders zeuren, je piekert teveel. Je wil zo dolgraag voetballen en knutselen of een nieuw tik tok dansje met je kind opnemen maar ja, je moet nog bezig in het huis, je takenlijstje is weer eens veel te lang en je kunt je er ook gewoon niet toe zetten. ‘Nee schat, het kan echt niet nu.’ Oh pff, dat schuldgevoel.

Jij snakt naar tijd voor jezelf. Je moet echt even het continue zorgen voor anderen loslaten. Even je hoofd op standje nul kunnen zetten en ontspannen zodat je weer met energie terug keert naar je gezin.

Wat is nou het probleem?

✰ Je hebt teveel taken en ‘moetjes’ die je in te weinig tijd gedaan wil krijgen. Je agenda loopt vol nog voor je de nieuwe week hebt opengeslagen en dat geeft een overwhelmed gevoel.

✰ Het lukt je niet ruimte voor jezelf te pakken om te ontspannen waardoor je het gevoel hebt dat je leeg gezogen wordt, eigenlijk altijd moe bent en prikkelbaar naar je liefste mensen.

✰ De dingen die je moet doen, zijn niet perse de dingen waar je nou enthousiast van wordt, of wel? Daar krijg je helemaal geen energie van.

✰ Jij regelt alle zaken, je bent de gezinsmanager, je bent 24/7 verantwoordlijk en hebt niet de ruimte om daar even aan te ontsnappen waardoor je hoofd overloopt.

I feel you! Ik zat jarenlang vast als mama van 2 jonge kinderen. Ik had het gevoel dat ik op een trein was gestapt zonder dat ik nog invloed had over de eindbestemming. Ik was randje depressief en wilde het zo perfect doen dat ik steeds verder af raakte van de moeder die ik zo graag wilde zijn.

Ik zie zo veel moeders in dezelfde valkuil stappen. Het lijkt doodnormaal te zijn dat we denken. ‘Ach, het zijn de tropenjaren, mijn tijd komt wel weer.’ En dapper stap je door met je wallen tot onder je enkels en onrust in je hoofd. Zo zonde!

Ik ben inmiddels mama van 4 en heb voor mezelf duidelijk aan welke knoppen ik kan draaien om de balans te blijven houden tussen er zijn voor mijn gezin, en er zijn voor mezelf zodat ik mijn energie hoog kan houden.

Dank je wel voor je enthousiasme en je heerlijke benadering

– Saskia –

“Super bedankt voor je enthousiasme en inzichten. Alleen daar werd ik al vrolijker van! Dus super gaaf dat je dit soort dingen doet. Ga zo door <3<3<3”

– Jacqueline –

” Ik vind dat je het top doet en een meerwaarde zult zijn voor heel veel moeders incl. mij. 😘”

– Debby –

Doorgaan zoals je nu doet, is niet de beste optie. Ergens vanbinnen voel je dat al. Er moet wat veranderen.

‘Luister Maai, ik neem mezelf regelmatig voor om dingen anders te doen, maar het lukt me niet…’

Ja dat klopt. Veranderen is lastig. Vaak proberen we ons gedrag te veranderen terwijl het probleem dieper ligt. Dan moet je wel echt flink doorzetten om het gedrag blijvend in stand te houden. En die energie en puf heb je nou net niet.

Is dit waar je naar opzoek bent?

β™‘ Je wil tijd voor jezelf zodat je je wat meer kunt ontspannen waardoor je je opgeladen voelt en zin hebt in de dagen.

β™‘ Je wil meer zijn dan alleen mama, af en toe eens voelen dat je leeft.

β™‘ Je wil zo graag eens de verantwoordelijkheid en het 24 uur per dag zorgen en klaar staan voor anderen kunnen loslaten, al is het maar een half uurtje.

β™‘ Je wil ‘s avonds als de kinderen op bed liggen nog energie over hebben voor jezelf of voor jou en je partner.

β™‘ Je wil ook graag wat vaker een volwassen gesprek kunnen voeren, zonder kinderen.

β™‘ Je wil straks kunnen terugkijken met het gevoel dat je van deze jaren hebt kunnen genieten

Dit ga je ervaren tijdens en na de Leuker Leven 6 Daagse

βœ… Je ontdekt de geheimen van het brein waardoor je gedragsverandering makkelijker vol houdt zodat je stap voor stap een in de richting kunt bewegen van de moeder en vrouw die je graag wilt zijn.

βœ… Je gaat ervaren hoe je jouw houding en taal kunt gebruiken en in je voordeel kan inzetten waardoor je je energieker voelt en meer zin en puf hebt in de dingen die je graag wil doen.

βœ… Je ziet hoe je wel ruimte en tijd voor jezelf kunt pakken om te ontspannen of een keer iets leuks voor jezelf te doen waardoor je je meer opgeladen voelt en kunt geven vanuit een volle emmer.

βœ… Je gaat inzien dat het jouw lievelingsmensen juist heel goed doet dat jij WEL de tijd pakt waar je naar verlangt en luistert naar je behoeftes. Je gezin plukt er de vruchten van wanneer jij lekker in je vel zit, energiek bent en gaat stralen.

“Waardevolle dingen waar je me over laat denken”

– Nicolet –

Heel fijn ben veel minder streng voor mezelf en meer schi.t aan wat een ander daarvan zou kunnen denken.

– Annemarie –

“Weer voor mezelf duidelijk gekregen wat voor moeder ik wil zijn”

– Fleur –

leuker leven 6 daagse
  • 6 dagen lang elke dag een thema.
  • Kleine veranderingen die je meer tijd en energie gaan opleveren zodat jij er opgeladen voor jezelf en je gezin kunt zijn
  • Te volgen in je eigen tempo
  • Doe mee voor slecht 35 euro

Op dit moment draait de Leuker Leven 6 Daagse als pilot. Binnenkort gaat de prijs omhoog naar €67,- euro

Je kan nu nog mee doen voor

€35 euro

Veel gestelde vragen!

Staat jouw vraag er niet bij, voel je welkom mij een bericht te sturen.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Het kijken van de filmpjes kost je ongeveer 10 minuten per dag. Je krijgt een naslagwerk om alles nog eens rustig na te lezen in je eigen tijd.

Ik heb geen instagram, kan ik dan ook meedoen?

Deze cursus is alleen te volgen wanneer je een instagram account hebt. Je hoeft niet actief te zijn.

Hoe lang heb ik toegang?

Na aanmelden hou je ten minste 6 maanden toegang. Wanneer de cursus offline zou gaan, krijg je dat ruim op tijd te horen zodat je alles nog kunt afmaken.

β™‘ Mama van vier!

β™‘ Mindset & Leefstijl Coach
voor moeders

β™‘ NLP practitioner

β™‘ verpleegkundige psychiatrie

β™‘ kinderverpleegkundige
(kinder-intensive care)

Wat zeggen andere moeders over de Leuker Leven 6 Daagse?

-Saskia- “Nadat ik het gratis ebook had gekregen en gelezen werd mijn interesse zo enorm gewekt. Ik heb me opgegeven voor de 6 daagse cursus. Deze vond ik heerlijk om te volgen. Alles in hapklare stukjes. Veel tips en kleine oefeningetjes om je mindset net een klein duwtje te geven. En ik heb gemerkt dat die kleine duwtjes al zo waardevol zijn. Ik realiseer me dat het daarmee moet beginnen. Dank je wel voor je enthousiasme, je heerlijke benadering en de mooie opzet van je cursus. De aandacht voor mijn mindset is bij jou begonnen.”

-Nicolet- “Hey Maai, waardevolle dingen waar je me over na laat denken in de cursus.”

-Monique- “Confronterend en interessant om te weten hoe je brein werkt. Een hele bewustwording. Dank je wel Maya!”

-Manon- “Ik heb net het werkboek geprint! Wauw wat een boekwerk is dat. Nog indrukwekkender en mooier dan ik het digitaal al vond. Ik ga van het weekend tijd maken om de afgelopen dagen nogmaals door te lopen en de opdrachten niet alleen te overdenken, maar ook op papier te maken. Ik weet zeker dat dat me ook veel zal brengen. Ben heel dankbaar voor je cursus in ieder geval!”

-Jacqueline- “Het was super leuk en fijn om mee te doen. Aantal dingen in de herhaling. Maar daardoor wel weer erg goed als trigger om te blijven doen. Maar ook mooie nieuwe inzichten en tips rondom tijd en energie. En dat was precies de reden om mee te doen. Super bedankt voor je enthousiasme en inzichten. Alleen daar werd ik al vrolijker van! Dus super gaaf dat je dit soort dingen doet. Ga zo door <3<3<3”

-Monique- “Hoi Maya. Ik heb enorm genoten van je mooie en interessante cursus. Ik had de hele vorige week de avonden vrijgepland zodat ik in alle rust jouw cursus kon volgen. Ik heb dit echt met heel veel plezier gedaan. Ben veel te weten gekomen over ons brein en heb van de week al de nodige negatieve situaties om kunnen buigen naar een positieve. Dus voor mij een geslaagde cursus. Je mag oprecht trots zijn om wat een mooie en waardevolle product jij het gelanceerd met deze cursus. Groet uit Limburg.

– Fleur- “Tijdens deze korte cursus heb ik allerlei handig breitweetjes geleerd en weer voor mezelf duidelijk gekregen wat voor moeder ik wil zijn. Ook ben ik aan de slag gegaan met beperkte overtuigingen. Niet makkelijk, wel heel waardevol. Bedankt voor deze interessante zesdaagse!”

– Annemarie – “Heel fijn om bewust te worden… de ene dag is makkelijker toe te passen dan de andere… maar inmiddels wel heel duidelijk een happy mama is betere energie op alle punten en daardoor ook happy kids. Heel fijn ben veel minder streng voor mezelf en meer schi.t aan wat een ander daarvan zou kunnen denken.”

– Debby – “Ik vond hem heel interessant en kon er zeker wat dingen voor mezelf uithalen. Al had ik hem nog wel beter kunnen gebruiken toen de kinderen nog jonger waren en ik nog minder goed voor mezelf zorgde en koos. En nog slechter was in grenzen aangevenπŸ™ˆ. Ik denk dat heel veel jonge moeders dit kunnen gebruiken. Ik vind dat je het top doet en een meerwaarde zult zijn voor heel veel moeders incl. mij. 😘”

– Trijntje – “Echt een powervrouw en mooie mama. Ik heb bij haar een ebook mama minset gekocht en deze cursus gevolgd. De combinatie werk en mama vind ik soms best pittig. Maya hielp me graag en staat altijd voor je klaar. Gewoon heel erg fijn. Bedankt Maya πŸ’™.”