fbpx
Voor jezelf kiezen als je omgeving tegen werkt

Hey drukke mama,

Weet je nog wie je was voordat je mama werd? Wie was je?

Toen mijn dochter 7 jaar werd kreeg ik een inzicht wat mijn leven compleet veranderde EN ervoor heeft gezorgd dat ik in plaats van een oververmoeide mama van 2 nu een blije vrolijke enthousiaste mama ben die zin heeft alles uit het leven te halen.

Eerlijk is eerlijk, ik had het allemaal prima voor elkaar. Precies hoe ik het wilde, hoe ik het me had voorgesteld. En toch zat ik niet lekker in mijn vel. Ik snakte naar tijd voor mezelf. Ik verloor mezelf compleet in het moederschap, verwachtingen en alle rollen die daarbij komen.

Stel nou dat je je in balans voelt en thuis geniet van je kinderen terwijl je niet met je hoofd alle ‘moetjes en to do’s’ aan het afwerken bent en ook geniet als je op je werk bent zodat je je goed kunt focussen zonder dat je je schuldig voelt naar je kinderen.

En dat je in plaats van ‘Nee, lieverd ik wil wel met je voetballen maar ik moet nog zo veel doen,’ kunt vervangen voor, ‘Ja leuk, ik doe met je mee.’ Wat nou als je je een leuke, energieke moeder voelt zonder jezelf of je kinderen tekort te doen?

Binnenkort volgt een nieuwe ronde van de cursus leuker leven 6 daagse waarin we samen als een malle aan de slag gaan om te zorgen dat jij weer lekker in je vel gaat zitten.

Omdat

  • Je nu snakt naar tijd voor jezelf
  • Je soms terug denkt aan het leven voor de kinderen en je afvraagt, wat is er met me gebeurd?
  • Je jezelf ge├»rriteerd op je kinderen hoort reageren, en dat wil je helemaal niet
  • Je je toch wel eens afvraagt, is dit het nou?
  • Je het gevoel hebt dat je vast zit in een patroon en er niet goed los van komt.

Ik weet dat je een hoop ballen hoog te houden hebt. Kinderen, kinderen, kinderen, huishouden, werk, relatie, familie, sociale contacten… Vergeet ik er nog een paar? En met liefde, je gezin staat ver bovenaan op de eerste plek maar je mist jezelf.

Als je zo naar jezelf kijkt, zie je niet de moeder die je zo graag wil zijn. Vol energie, behalve mama ook iemand die haar dromen volgt en het beste voorbeeld voor de kinderen is. Meer dan alleen mama.

Het kost je energie. Bergen. Been there, done that. Het voelt alsof je letterlijk leegloopt en de kans niet krijgt, want wanneer dan?! om je energie weer bij te vullen.

Waar is die sparkel? Die glitter van het leven. Dat je het gevoel hebt dat je straalt en dit overbrengt op je kinderen. Want happy wife happy life! zegt de husband hier. Zonder gekheid he, hij heeft gelijk!

Ik ga de leukerleven6daagse delen hoe ik het aanpak. Wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Van een oververmoeide sombere mama van 2 jonge kindjes, naar nu een vrolijke, blije, super enthousiaste mama van 4 kinderen.

Het was echt super leuk om mee te doen. Aantal dingetjes in de herhaling maar daardoor wel weer extra goed als trigger om te blijven doen. Maar ook mooie nieuwe inzichten en tips rondom tijd en energie. En dat was precies de reden voor mij om mee te doen. Super bedankt voor je enthousiasme en inzichten. Alleen daar werd ik al vrolijker van! Dus super gaaf dat je dit soort dingen doet, ga zo door!!!

– Jacqueline –

Wil je als eerste weten wanneer deze cursus weer beschikbaar is?

Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst. Iedereen die zich hierop heeft ingeschreven krijgt als aller aller eerste de mogelijkheid de nieuwe ronde met een MEGA leuke korting in te schrijven.

Heb echt wat aan je cursus gehad. Het zet aan het denken en is een langlopend proces. Een cursus als deze is geen oplossing maar geeft je handvatten waar je mee verder kan. Nogmaals bedankt, ik ben heel blij dat ik heb mee gedaan.

– Monique –