fbpx

Inschrijven wachtlijst Leuker leven 6 daagse

Voor jezelf kiezen als je omgeving tegen werkt

Je wil een leuke, energieke moeder zijn zonder je kinderen tekort te doen

Binnenkort volgt een nieuwe ronde van de cursus leuker leven 6 daagse waarin we samen als een malle aan de slag gaan om te zorgen dat jij weer lekker in je vel gaat zitten.

  • Je snakt naar tijd voor jezelf
  • Je hoort jezelf geïrriteerd op je kinderen reageren, dat wil je helemaal niet
  • Je vraagt je wel eens af, is dit het nou?

Je hebt een hoop ballen hoog te houden. Kinderen, kinderen, kinderen, huishouden, werk, relatie, familie, sociale contacten… Vergeet ik er nog een paar? En met liefde, je gezin staat ver bovenaan op de eerste plek.

Als je zo naar jezelf kijkt, zie je niet de moeder die je zo graag wil zijn. Vol energie, behalve mama ook iemand die haar dromen volgt en het beste voorbeeld voor de kinderen is.

Het kost je energie. Bergen. Been there, done that. Het voelt alsof je letterlijk leegloopt en de kans niet krijgt je energie weer bij te vullen.

Waar is die sparkel? Dat je gaat stralen en dit overbrengt op je kinderen. Want happy wife happy life! zegt de husband hier. Zonder gekheid he, hij heeft gelijk!

Ik ga mijn geheimen met je delen. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus weer beschikbaar is? Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst. Iedereen die zich hierop heeft ingeschreven krijgt als aller aller eerste de mogelijkheid de nieuwe ronde met een MEGA leuke korting in te schrijven.

Sta je er op? Je zit helemaal nergens aan vast 🙂