fbpx

Moeder worden is by far het mooiste wat er is, eens of niet soms? En moeder zijn is misschien wel de grootste, meest verantwoordelijke, avontuurlijke uitdaging die je op je pad krijgt. De meest intensieve fase van je leven. Eentje waarvan we allemaal voor ons zien hoe het moet, een mooi plaatje hebben gevormd en eerlijk is eerlijk, uiteindelijk eigenlijk totaal geen idee hebben wat we aan het doen zijn.

En dat is natuurlijk oke want dat is gewoon hoe het is.

Maar het vraagt wel een hoop energie en is tegelijkertijd een periode waarin het al onmogelijk is even rustig alleen te plassen of je haren fatsoenlijk te wassen, laat staan een uurtje volledig te ontspannen. Je leven is verandert en ziet er niet helemaal uit als de plannen die je als 23 jarige voor je zag.

Je wil vol vertrouwen en liefdevol in het moederschap zitten. Je wil plezier voelen, genieten.

Maar je voelt het niet. Het voelt alsof je wordt geleefd. Je bent gestresst en prikkelbaar. Aan het einde van de dag ben je leeg. Te moe om op tijd je bed in te duiken. Vierentwintig uur per dag voel je je verantwoordelijk, je staat altijd AAN, je snakt naar rust in je kop.

Je denkt continue dat je overal tekort schiet. Je twijfelt aan je keuzes als moeder, als vrouw, als werknemer, als vriendin en voelt je schuldig als je voor jezelf kiest.

Er is niks mis met je!

Je bent moe.

Je bent uit balans.

En dat is helemaal niet gek. Je hebt een lange tijd alles gegeven.

Er komt een moment dat je je realiseert, het kan zo niet verder. Je weet heel goed dat er iets moet veranderen. Je maakt je zorgen over of je het volhoudt, wat doet continue zorgen maken en de uitputtingsslag met je? Is dit het voorbeeld wat ik aan mijn kinderen wil mee geven?

Misschien is dat moment voor jou nu…

Wat wil jij?

Je bent er helemaal klaar mee in dienst te zijn van je gezin en je omgeving. Je wil loskomen van wat anderen misschien wel zouden denken en van je verwachten. Nee eigenlijk wil je meer controle hebben over dat kritische stemmetje in je hoofd.

Je hebt het echt nodig alleen te zijn en het voelt goed dat je die ruimte kan pakken. Je voelt je energieker en fitter wanneer je het moederschap en alle zorgen even hebt kunnen loslaten.

Veel meer terug naar wie je was. En vrouw met verlangens en behoeftes en misschien wel een droom…

Wat wil jij?

Wat heb jij nodig?

Waarmee kan ik je helpen?

Stel je eens voor. Je hoofd is een computer. In je hoofd, jouw computer dus heb je software geïnstalleerd en die software verteld jou hoe je de dingen doet die je doet en hoe je je voelt. Bedenk eens dat je dan op een pictogrammetje op je iPad tikt, dan wordt het programma gestart. Daar hoef je weinig anders voor te doen. Je ziet niet wat er in jouw computer gebeurd, dit is je onderbewustzijn. Je draait als ware programma’s af voor je gedrag en emoties.

De meeste van deze programma’s zijn gevormd in je kindertijd. Ze vormen je normen en waarden en je overtuigingen. Ieder mens heeft last van beperkende overtuigingen, ook ik, ook jij. Laten we zeggen dat het een programma is wat ooit voor je werkte maar je nu niet meer verder helpt. Je doet enorm je best om te veranderen of gewoontes aan te passen, en je hebt ook al veel uitgeprobeerd maar waar moet je beginnen? ‘Gewoon’ iets anders gaan doen, werkt meestal niet.

Beperkte overtuigingen en negatieve gedachtes of fobieën kunnen je aardig uit balans halen of tegenhouden in je doelen of leven wat je graag wil. Tijdens de coachsessies gaan we samen opzoek naar welke patronen en gedachtes jouw beperken of jouw specifieke probleem veroorzaken. Door de juiste vragen te stellen en je te spiegelen krijg jij inzichten waarmee je jezelf kan helpen. Jij kunt dit, echt.

Investeren in jezelf doe je niet alleen voor jezelf…

1 op 1 coaching voor moeders die moe en prikkelbaar zijn
 • Je voelt je jezelf niet
 • Je hebt last van negatieve gedachtes en je ervaart veel stress
 • Je reageert prikkelbaar naar je partner en kinderen
 • Je bent op zoek naar balans
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt
 • Er is ‘iets’ wat jou tegen houdt in wat je graag wil
 • Je twijfelt aan je keuzes, of hebt moeite met keuzes maken
 • Je bent onzeker over jezelf
 • Je loopt jezelf continue voorbij, gaat over je grenzen en lukt het je niet dit te veranderen
 • Het lukt je niet je aan je eigen afspraken te houden
 • Je mist het plezier, vertrouwen en de rust in het moederschap
 • Of wil je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling?

Hoe ziet coaching er uit?

Een coach traject is nooit one size fits all. Hoe jouw traject eruit ziet hangt af van waar jij tegen aan loopt. Afhankelijk van jouw vraag, stellen we samen doelen op. We beginnen met vaststellen van hoe de situatie nu is, en wat je graag zou willen.

Het kan voorkomen dat ik je ‘huiswerk’ mee geef zodat jij het voorwerk doet en we de sessies zo gunstig en ‘nuttig’ mogelijk kunnen inzetten.

We gaan samen op zoek naar hoe jij de dingen doet die je doet en welke overtuigingen jouw tegen houden. Ik laat jou zien hoe je brein werkt en hoe jij tot bepaald gedrag komt. Als je snapt hoe het werkt, kun je grote stappen zetten.

1 Maand coaching traject

€217 euro excl. BTW

 • We beginnen met een kosteloos kennismakingsgesprek. Ik wil graag weten wat er speelt en of er een ‘klik’ is voor we een traject aan gaan.
 • Gedurende het traject (1 tot 1,5 mnd) persoonlijke begeleiding
 • 4x een (online) 1-op-1 coach sessie van 1 uur
 • Het inplannen van de sessies doen we samen, afhaneklijk wat haalbaar is in jouw agenda.
 • Je mag mij gedurende het traject appen of vragen stellen via de mail

3 Maanden coaching traject

€499 euro excl. BTW

 • We beginnen met een kosteloos kennismakingsgesprek (30 min). Ik wil graag weten of ik je kan helpen en het is belangrijk dat er een ‘klik’ is als we samen een traject aangaan.
 • 3 maanden lang persoonlijke begeleiding
 • 10x een 1 op 1 (online) coach sessie van 1 uur
 • Het inplannen van de sessies doen we samen afhankelijk van wat haalbaar is in jouw drukke agenda
 • Je mag mij gedurende het traject appen of vragen stellen via de mail
 • Toegang tot de Leukerleven6daagse inclusief werkboek (Twv 77 euro)

Losse sessie boeken

€57 euro excl. BTW

 • Wil je liever een losse sessie? Dat kan natuurlijk ook. We plannen dan eerst een kennismaking gesprek in van 30 min. waarin we samen kijken wat er speelt en of ik jou kan helpen. Voelt het goed, dan plannen we een (online) sessie van 1 uur.

Heb je interesse in een traject? Wil je gebruik maken van een gratis kennismaking/ inzicht sessie?

Heb je vragen?

Je kan mij hieronder mailen, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Wat zeggen anderen over het traject

  “Maya heeft de gave om te luisteren, en de belangrijkste punten hieruit te halen en deze met elkaar te verbinden. Dat zorgt ervoor dat ik ga focussen. Ze wisselt inzichten fijn af met praktische tips en weet de dingen die goed zijn te bekrachtigen, zodat je deze de volgende keer bewuster kan inzetten. Haar praktische tips zijn klein en ze zorgt ervoor dat het behapbaar blijft.”

  -Anne-

  “Ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld. Maya luistert echt naar wat je zegt en stelt gerichte vragen. Ze is geduldig en oprecht. Ze deelde haar eigen ervaring naar aanleiding van een antwoord van mij, hierdoor was de online afstand gelijk weg. Wat ik erg prettig vond was de uitleg van de materie, ik ben erg leergierig en nieuwsgierig. Ze vond het geen probleem om uit te leggen en te delen. Ze heeft me bewust gemaakt van gedragingen en na die sessie voelde ik me ook gelijk krachtiger, kon ook emoties laten zien. Ik ben gestart om meer rust in mijn hoofd te krijgen en heb geleerd dat te doen door kleine stapjes en niet alles tegelijk. Ze heeft mij veel inzicht gegeven en raad waar ik nu verder zelf mee aan de slag kan.”

  -B.-