fbpx
Menu

Yes, je hebt een mooie stap gezet! Je mama me time gids zit over 5 minuutjes in je mail.

Wacht nog even, ik heb nog een HELE mooie verrassing voor je, lees nog even verder 🤗.

Dit is een MEGA kans voor jou!!!

(Deze aanbieding is echt alleen geldig zolang de timer loopt)

Je bent al een tijd bezig met mindset, maar je wil gewoon dat er echt blijvend wat veranderd

Tot nu toe las ja al aardig wat boeken over mindset en geluk, luisterde naar podcasts en ja, dan heb je even goede hoop en raak je enthousiast, want klikt logisch allemaal, maar… je legt je boek weg en het blijft niet plakken of het lukt je eigenlijk helemaal niet om het ook toe te passen.

Je weet wel het wat, maar niet het hoe. Frustrerend.

Als aanvulling op het mama me time plan heb ik een masterclass voor je opgenomen

De normale investering voor deze masterclass is ❌ 33,-

Als je nu besluit mee te doen, krijg jij hem voor

maar 11,-

De invloed van het familiesysteem op jouw leven, je tijd en energie

In deze masterclass neem ik je mee in:

Waarom het je steeds maar niet lukt goed voor jezelf te zorgen

  • Waarom heb je altijd het gevoel dat je iets anders moet dan wat je aan het doen bent? Waarom lukt het je niet met je volle aandacht bij het verhaal van je kinderen te blijven. Continue die 1001 gedachten die schreeuwen om aandacht.
  • Wat zorgt voor de onrust in je hoofd en het gevoel dat je altijd in een stand van uithouden en overleven staat. Dat het je niet lukt te ontspannen en te genieten.
  • Wat maakt dat wat je ook doet je energie lijkt weg te lopen en je dit niet voldoende aangevuld krijgt, je overprikkeld en oververmoeid raakt en snel geïrriteerd raakt naar jouw meest dierbare personen.
  • Hoe komt het dat je je soms zo eenzaam en alleen voelt terwijl je zoveel lieve mensen om je heen hebt?

Jij weet net als ik dat een gratis ebook mogelijk een kleine eerste stap gaat zijn, maar niet de verandering kan bewerkstelligen waar je naar zoekt.

Je hebt al een hoop geprobeerd. Elke keer zeg je weer tegen jezelf dat het nu anders moet. Je gaat gezonder eten, je wil weer meer gaan bewegen… Je plande blokken vrij voor jezelf in je agenda, in het kader van me time en de hoop dat je je lekkere zou voelen, meer ontspannen en wat meer rust in je hoofd, maar het kwam er alsnog niet van.

Je komt er gewoon structureel niet aan toe goed voor jezelf te zorgen, je voelt je overvraagt en moe. Je staat ‘s ochtends al op met de gedachten “dit is niet hoe ik wil dat mijn leven eruit ziet”, je wil graag voldaan en VOL leven en goed genieten in plaats van druk vol zoals het nu dagelijks voelt.

Je wil het graag anders, maar elke keer lijkt er ‘iets’ sterker dan jij, waardoor het weer niet lukt.

Wat als ik je nu vertel dat gedrag een symptoom is. En dat je gedrag proberen te veranderen niet de oplossing is?

Door je gedrag te willen veranderen ga je nog meer je best doen en nog harder werken… En je gaat nog meer uithouden en overleven. Je gaat in een neerwaartse spiraal…

Dat is juist niet wat je wil, toch?

Ik weet als geen ander hoe je je voelt. Ik ben zelf mama van 4 en ook al kom ik het ‘overwhelmed’ gevoel echt nog wel tegen en huppel ik natuurlijk ook niet altijd alleen maar happy de peppie door het leven, ik leerde op de harde manier aan welke knoppen ik moet draaien om te zorgen dat ik de moeder ben die ik graag wil zijn. 

2018, toen mijn dochter 8 jaar werd besefte ik me in 1 klap, Maai, dat wat je je kinderen zo ontzettend graag wil meegeven, dat gaat hem niet worden op deze manier. Dat klinkt dramatisch en ik was er ook echt wel even stuk van. Ik realiseerde me namelijk dat ik in alles zelf 180 graden het tegenovergestelde deed. Dat was wat ik ze werkelijk leerde.

Maar zoals dat dan ook weer gaat, ik had mijn diepte punt blijkbaar nodig om van daaruit verder te kunnen groeien. 

Nu begeleid ik moeders (weer) keuzes te maken die meer in lijn liggen met wie ze (willen) zijn. En heb ik een grote passie ontwikkeld voor familieopstellingen.

“Dank je wel voor je masterclass, vooral de meditatie heeft me heel erg geraakt”

Nicolet

“Duidelijk en liefdevol uitgelegd wat innerlijk werk en het familiesysteem inhoudt. Door de meditatie daar ook een gevoel bij gekregen.”

Sabina

“Ik zag in dat mijn ouders niet op de juiste plek staan in mijn systeem. Hier heb ik momenteel best last van en herken en ben ik me er bewust van dat er werk te doen is.”

Marielle

En HOE kun je hier wat mee?

In deze mastercass krijg je meer inzicht in gedragspatronen die er voor zorgen dat wat je graag wil maar steeds niet lukt. Dat ‘iets’ wat sterker dan jij lijkt te zijn, dat wat aan jou trekt waardoor je onbewust jezelf steeds saboteert.

in een geleide visualisatie meditatie kun jij al een mooie volgende stap zetten op jouw pad. Het pad waar jij naar toe wil.

De normale investering voor deze masterclass is ❌ 33,-

Maar als je nu besluit mee te doen, krijg jij hem voor

slechts 11,-

Waarom? Omdat ik het heel waardevol vind dat jij nu voor jezelf de eerste stap hebt gezet naar goed voor jezelf zorgen en ik wil je op deze manier graag aanmoedigen dit heel serieus te nemen en hierin door te gaan. En dat beloon ik graag!

Voor jezelf in de eerste plaats, maar ook voor je omgeving. Voor je partner en je kinderen. Voor het rimpel effect.

Klik hier

👇👇👇

Deze masterclass – De invloed van jouw familiesysteem op jouw leven, je tijd en energie, kun je bekijken in jouw eigen tijd, op je eigen tempo. Hij duurt ongeveer een uur en blijft beschikbaar voor je.

Hi!! Ik ben Maya

Ik begeleid moeders weer keuzes te maken die meer in lijn liggen met wie ze (willen) zijn.

Ik ondersteun bij het herontdekken van wat je echt nodig hebt om je goed te voelen en jezelf te gunnen deze ruimte binnen je drukke, verantwoordelijke gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken ook echt te pakken. 

Ik ben mama van 4. En tijdens mijn eigen bumpy proces is de grote liefde voor persoonlijke ontwikkeling, coachen van mede moeders en familieopstellingen ontstaan. En dat wil ik graag aan je meegeven. Want echt waar mooie vrouw, jij verdient het de relatie met je zelf te herstellen en daarmee dit mooie voorbeeld aan je kinderen mee te geven.